Magazin > VIP
97799 ogledov

Bine Volčič prvič iskreno o drogiranju

Bine Volčič youtube
To vas bo popolnoma presenetilo!

Brine Volčič, priznani slovenski kuharski mojster in gostinec, je bil gost v podkastu, ki ga vodi Gostilna Repovž. Z Grego Repovžem sta se pogovarjala o slavi, o oddaji Masterchef, v kateri je bil še pred kratkim sodnik in o tem, kaj ga je vodilo do njegovega posestva Monstera, kjer gostom med vikendi nudi bivanje in kulinarično izkušnjo.

O manj prijetnem vidiku slave je Bine povedal: “Ljudje so me spoznali preko televizijskih ekranov in so si o meni ustvarili določeno mnenje, da sem strog ter brez dlake na jeziku. Ljudje se te kot takega zapomnejo. A šele zdaj vidim, da so zaradi tega ljudje do mene na začetku zadržani in šele potem vidijo, da sem v resnici povsem normalen.” Razkril je še: “Na televiziji prikažejo samo odsek mojega komentarja, npr. da je jed zanič. V resnici imam dvajset minut predavanja o tem, kako je videti krožnik in kaj bi lahko na njem izboljšali.”

Bine je o oddaji Masterchef še dodal, da imajo vsi tekmovalci tekom oddaje iste cilje, da bodo investirali v znanje in šli v profesionalno kuhinjo. “Vse super in prav, dokler se kamere ne ugasnejo. Ko se enkrat šov začne na televiziji, pridejo sponzorji in jih prosijo, da zanje snemajo posnetke. Naredijo pet posnetkov, pa dobijo tisoč evrov. To je narobe, to traja samo 5 minut in ko se začne naslednji šov, so pozabljeni,” je povedal Bine, ki tistim, ki jih zanima kuhanje, raje priporoča, da se šolajo, kot pa, da gredo v šov. 

Eno izmed vprašanj je bilo tudi o zlorabi drog in alkohola v gostinstvu. Prvič se je s tem srečal, ko je bil v Parizu v priznani restavraciji, ko so kuharji pred postrežbo jemali kokain. Njemu, kot pravi, tega ni bilo treba, ker je vedel, da se ves čas lahko vrne domov. Bine je povedal tudi, da je pri nas tega veliko in da je zadnji čas, da se o tem začnemo pogovarjati. 

Bineta to in naslednje sezone v Masterchefu ne bomo spremljali, saj se je posvetil svojemu posestvu Monstera, na katerem med vikendi sprejema goste. Namesto njega je v šov kot sodnik vstopil Mojmir Šiftar.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:45 14.marec 2024.

    Bine naj pove, da viljamovko cuka kot bi bila voda.

  • Avatar Gustl
    Gustl 10:41 14.marec 2024.

    Edini, za katerega vem, da je nafopan s koko, je vinar Kristančič (Movia). Menda je tud švercal robo med flašami, svojega sicer odličnega vina.

  • Grof 07:20 14.marec 2024.

    O Binči, nasnifan, samopromocija za lenuhe, kmet bo vedno kmet