Magazin > VIP
140 ogledov

Bitka parov: Resnica o njunem varanju

jasmina, uroš POP-TV-2
Jasmina iz Bitke parov nam je priznala ozadje sočnega priznanja, s katerim sta z Urošem v oddaji vse pustila odprtih ust.

"Jaz iz maščevanja, on pa iz strasti. Kateri je boljši, o tem ne bomo razpravljali," je eden najbolj sočnih stavkov oddaje Bitka parov, ki je radovedno pustil tako javnost kot Jasminine in Uroševe sotekmovalce. Nanašal se je na varanje, do katerega pa menda sploh ni prišlo, vsaj v fizičnem smislu.

"Takrat nisva nič komentirala podrobnosti, a za vsakega človeka je prevara nekaj drugega. Midva fizičnih odnosov z drugimi nisva imela, sva se pa oba dobivala na pijačah, kar za mene je varanje. Drug drugemu sva s tem zadala veliko bolečino, a se iz tega veliko naučila, svoj odnos nadgradila in danes je ta še boljši," je zaupala Jasmina, ki pravi, da je sama to storila iz dolgočasja in radovednosti. Za prevaro, ki sta jo razkrila o oddaji njuni domači niso vedeli, a ju tudi po javnem priznanju o tem niso spraševali.

Jasmina še dodaja, da ima na šov same lepe spomine, žal ji je le zaradi spora s Tanjo. "Danes mi je žal. Mislim, da bi se takrat mogla obrniti stran in kaj požreti, saj bi si s tem prihranila marsikatero negativno energijo," meni temnolaska, ki se s partnerjem Urošem intenzivno pripravlja na gradnjo hiše. Ker sta pred kratkim ravno kupila zemljo, so se letos počitnicam odpovedali, zato se z otroci hladijo kar na bližnjem bazenu.  

Komentarjev 1
  • Uni Wega 20:39 01.avgust 2016.

    Ko tedva vidiš, ti še pivo ne paše !