Magazin
47 ogledov

Se tekmovalke Bitke parov z lažnimi profili blatijo na Facebooku?

bitka parov Voyo
Bitka parov se je preselila na Facebook ...

bitka parov | Avtor: Facebook Facebook
Zdi se, kot bi se oboževalci šova Bitka parov porazdelili v dva tabora – v fane Štajerskega klana, ki ga sestavljajo Lia in Aljoša ter Jasmina in Uroš, ter fane Tanje in Aleša iz Ljubljane.

Ta dva klana sta si v preteklih oddajah kar odkrito priznala, da se ne marata. Nedavna igra, ki je odločala o tem, kdo bo poleg Jasmine in Uroša sedel na vročih stolih, je namreč zaostrila odnose. Nominacijo sta pričakovala Tanja in Aleš, na koncu pa sta bila nominirana Lia in Aljoša. To so v izzivu, pri katerem so tekmovalci vodo nalivali v posodo tistega para, ki ga želijo videti na nominacijah, odločili ostali kandidati, na katere naj bi Aleš in Tanja vplivala.

Imajo lažne profile?

Se je njihov boj sedaj preselil še na Facebook? Nekateri komentatorji so namreč namigovali, da so si kandidati odprli lažen profil, s katerim blatijo ostale. "Te komentarje na Facebooku sem spremljala, saj so tudi mene obtožili, da se skrivam za lažnim profilom. To je tudi Tanja Urankar komentirala s svojim osebnim profilom,“ je za Žurnal24 povedala Jasmina, ki meni, da je Tanja tista, ki se je skrivala za lažnim imenom. "Ta profil je bil nato izbrisan,“ še trdi Jasmina, ki je zanikala, da ima lažen profil.

Tudi Tanja meni, da je možno, da imajo nekateri tekmovalci šova več profilov, med drugim tudi Jasmina. "Nekaj ljudi mi je pisalo, da so videli, da ima Jasmina lažen profil, s katerim pljuva po meni in Alešu. Prepoznali so fotografije, saj Jasmino poznajo že dalj časa. Danes me je klicala prestrašena ženska, ki naj bi od Jasmine dobila grožnje, ko je odkrila njen lažen profil. Naredila je napako in to sporočilo izbrisala,“ pravi Tanja, ki ji je žal, da se je prijavila v šov. "Z moje ali Aleševe strani ni bilo žal besede. Hudo mi je, da se to dogaja. V šovu nisva taktizirala ali opravljala. Bila sva direktna, in to pred kamerami. V bistvu mi je hudo, ker sem šla v šov. Zdi se mi, da sva prikazana kot največja hinavca.“

Jasmina zanika, da bi komerkoli grozila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.