Magazin > VIP
183 ogledov

Bitka parov: "S producenti sva imela težave"

Tanja Urankar, Aleš Hren POP-TV-2
Tanja Urankar in Aleš Hren pravita, da so ju v šovu Bitka parov namenoma prikazali na slab način.

Po koncu prve sezone šova Bitka parov se je zdelo, da so se gledalci porazdelili na dva tabora -
v fane Štajerskega klana, ki so ga sestavljajo Lia in Aljoša ter Jasmina in Uroš, ter fane Tanje in Aleša iz Ljubljane.

Slednja pa menda nista bila trn v peti le Jasmini in Urošu, o njihovem sporu smo poročali, ampak tudi producentom šova. "V šov se ne bi več prijavila. Z Alešem v šovu nisva hotela nikogar blatiti, zato vsa vsem vse povedala v obraz. To so posneli, pokazali pa ne. S producenti sva imela težave. Na naju so pritiskali, ker nama niso verjeli, da v šov nisva prišla po denar. To bi morala biti bitka parov, midva pa sva se izogibala obrekovanju. Bila sva pod psihičnim stresom. Po dve uri so nas zadrževali v spovednicah, ker nisva hotela sodelovati,“ je za Žurnal24 povedala Tanja in dodala, da so ju na televiziji prikazali na slab način. "Očitno so morali najti črni ovci in to sva bila midva," pravi svetlolaska, ki tudi trdi, da so producenti med pogovori z njima obračali vprašanja, da bi od njiju izvlekla, kar so hoteli slišati. "Predlagali so nama, naj se prestaviva v drugo sobo brez dovoljena, obračali vprašanja in besede, da bi iz naju izvleki kaj slabega, a tega nismo dobili."

Tanja sicer pravi, da sta v šovu z Alešem dobila nove prijatelje, kar je bil tudi njun cilj. "Šov je bil eden najlepših izkušenj v mojem življenju, hkrati pa tudi eden od najtežjih," je resničnostno avanturo z enim stavkom opisala nekdanja tekmovalka, na POP TV pa so na njene obtožbe odgovorili: "Ekipa ima do vseh tekmovalcev enak odnos in enake produkcijske zahteve ter se do tekmovalcev obnaša zelo profesionalno.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.