Magazin > VIP
18794 ogledov

Bivši Meghan Markle na ljubezenski loteriji zadel še večji dobitek kot ona

Tracey Kurland, trevor Engelson Profimedia
Njemu se smeje še bolj kot Meghan Markle.

Maščevanje je sladko. Da bo njen nekdanji mož Trevor Engelson bolj srečen brez nje, si Meghan Markle verjetno ni mislila. In če ste mislili, da je Meghan s Harryjem zadela 'jackpot', počakajte, da izveste, s kom je danes poročen filmski producent.

Meghanina ljubezenska zgodba spominja na pravljico. Ujela je princa, ki jo je odpeljal na svoj dvor, kjer pa se je menda znašla v nočni mori. Rasizem, ljubosumje, pritisk in spori z družinskimi člani. Bilo je tako hudo, da je z možem zbežala nazaj v domovino.

46-letni Trevor pa, kot kaže, res živi v pravljici. Bil je vojvodinjin prvi mož. Spoznala sta se leta 2004, leta 2011 pa sta se poročila. Ločitev je prišla 23 mesecev pozneje, zahtevala naj bi jo igralka. Trevorja je njena odločitev menda šokirala. Kot piše Gala, je celo mislil, da nikoli več ne bo srečen ... Motil se je. Od leta 2019 je srečen v objemu svetlolase Tracey Kurland, nutricionistke, ki ji je oče zapustil 250 milijonov dolarjev. Trevorjev prijatelj je Mail on Sunday razkril, da mu gre odlično in da je zadovoljen očka. S Tracy in dvema hčerkama živita na velikem posestvu v Los Angelesu in družina je presrečna. "Ko sva se pred kratkim srečala, je povedal, da še nikoli ni bil bolj srečen in kako rad je oče. /.../ Ljubi svojo ženo in njuni deklici." Je Meghan odpustil, da ga je zapustila? "Kdor Trevorja pozna, ve, da osebe, katere ime se začne na M, ne sme omeniti."

Trevor uživa v življenju, ki je daleč stran od javnosti. "Živi življenje in lahko bi rekli, da živi bolje od Meghan. Verjetno ima tudi več denarja, dela, kar ljubi, in to stran od soja luči. Ultimativno maščevanje."

Trevor pa ne živi na ženin račun. Tudi njegov posel cveti. Njegova produkcijska hiša se lahko pohvali z velikim hitom - serijo Snowfall. 

 

Komentarjev 3
  • Ender3 15:21 07.september 2023.

    Avtor objavi vse kar google ponudi bod imenom M.Markle. Kašni bedni prispevki. !

  • b151780ad52f115a86b63aafa180ad1592bf5d64 07:36 07.september 2023.

    Tako kot ga je prejšnja, ga lahko tudi ta nova brcne v rit. Milijoni so pa njeni, ne njegovi.

  • tamara8 07:32 07.september 2023.

    Ne na lkubezenski, ampak denarni!