Magazin > VIP
76 ogledov

Bizarna darila za Williama in Kate

Kate Middleton EPAt
Britanska kraljeva družina je objavila dvesto daril, ki sta jih vojvodinja in vojvoda Cambriški lansko leto prejela na uradnih obiskih.

Princ William in vojvodinja Catherine sta na uradnih obiskih lani prejela več kot dvesto daril, med njimi se je znašla tudi past za komarje. Čeprav je bil najbolj priljubljen kraljevi par deležen razkošnih daril, kot je na primer diamantna broška slovite draguljarne Harry Winston, pa sta zaljubljenca v dar prejela tudi marsikaj bizarnega.

William je iz spomladanskega obiska Nove Zelandije domov prinesel ostanke stavb, ki so bile porušene med potresom v Christchurchu, zbirko bejzbolskih kap in namaz, narejen iz kvasa. Med obiskom Kanade in Amerike pa sta mladoporočenca prejela celo past za komarje in kavbojske klobuke.

Nekaj zanimivih daril sta bila letos deležna tudi princ Charles in njegova žena Camilla. Zakonca se bosta lahko mastila s španskim pršutom, prosti čas pa si popestrila s ščiti in kopji plemena Zulu, ki sta jih prejela med obiskom Tanzanije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.