Magazin > VIP
7713 ogledov

Blogerka razkriva, da Ellen DeGeneres ni tako prijazna, kot se zdi

Nikkie de Jager Profimedia
Obnaša se kot diva.
Nizozemska lepotna vlogerka, Nikkie de Jager, je v neki nizozemski oddaji razkrila svoje izkušnje s priljubljeno voditeljico Ellen DeGeneres, ki po njenih besedah ni tako prijazna, kot je videti na televiziji. 
Ellen Degeneres Magazin Ellen DeGeneres s šalo pretiravala, raztrgali so jo
Nikkie je Ellen obiskala v začetku leta, da bi se pogovorili o njenem videu, s katerim je svetu sporočila, da je transseksualka. Nikkie pravi, da je pričakovala, da bo vzdušje v studiu takšno, kot je videti na televiziji, toplo in prijetno, a ni bilo tako ... "Morda sem naivna, a pričakovala sem, da me bodo pozdravili s konfeti: 'Dobrodošla v oddaji Ellen DeGeneres!' V resničnosti pa me je pričakala jezna in utrujena pripravnica. Pričakovala sem Disneyjev šov, dobila pa nočne Telebajske,“ je izjavila in dodala, da z njo niso ravnali kot z drugimi zvezdniškimi gosti.

"Vsak gost je imel svoje stranišče, jaz pa ne. Niti na najbližji WC nisem smela, ker je bilo rezervirano za brate Jonas,“ je potarnala in dodala, da si je njen video ogledalo 8 milijonov ljudi, intervju z brati Jonas pa le dva. Nikkie je še dejala, da je bila Ellen do nje hladna in distancirana, ko ju kamere niso snemale.

Da Ellen ni tako nasmejana in zabavna kot pred kamerami, se je govorilo že večkrat. Tabloidi so celo poročali, da slabo ravna s sodelavci.

Komentarjev 1
  • suineg78 14:31 28.april 2020.

    EG je vse to kar je rekla in še veeelikoooo več... zadnje čase je baje nekaj stiska okoli gležnja. ;)