Magazin > VIP
36 ogledov

Bo Gwen Stefani spet zibala?

American Music Awards, gwen stefani Žurnal24 main
46-letna karizmatična pevka Gwen Stefani po ločitveni sagi zopet v polnem zagonu in načrtovanju otroka ...

Energična pevka Gwen Stefani (46), ki ima za seboj veliko sago razhajanja od Gavina Rossdalea (50), vokalista in kitarista rock skupine Bush, naj bi bila po poročanju tujega spletnega medija HollywoodLife.com, v prihajajočem letu pripravljena na nov velik korak. 46-letnica si namreč spet želi postati mati, saj je v svojega novega fanta, country pevca Blake Sheltona (39), zaljubljena do ušes.

Blake Shelton je tisti 'pravi'

Z Gavinom Rossdaleom sta bila poročena 13 let, ločitev pa naznanila v letošnjem avgustu. "Življenje mi je dejansko eksplodiralo v obraz. In sedaj sem v tem novem življenju, in to je precej čudovito, moram reči – tako navdahnjena sem,“ je v intervjuju s Carsonom Dalyem za radio AMP novembra povedala karizmatična pevka, ki si z Gavinom sedaj deli skrbništvo nad njunimi tremi sinovi.

Z Blake-om Sheltonom pa sta skupaj sicer šele manj kot dva meseca, a Gwen naj bi se po poročanju HollywoodLife.com zavedala, da je zadeva med njima prava in da je on njena duša dvojčica. Zaljubljena do ušes ne zdržita niti trenutka eden brez drugega ... Neimenovani vir je za omenjeni medij pojasnil: "Gwen je povedala prijateljem, da je Blake tisti pravi in zadevo si želi narediti uradno s tem, da ima z njim otroka."

Rizična nosečnost?

Gwen je sicer stara 46 let in nosečnost bi bila pri teh letih lahko že rizična. A z obzirom na to, da je februarja 2014 povila svojega najmlajšega sina Apolla, je verjetno veliko možnosti, da bo dojenček zdrav.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.