Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Gwen Stefani spregovorila o svoji ločitvi

gwen stefani EPA
Pevka Gwen Stefani (46) se je odprla glede svoje ločitve od Gavina Rossdalea (50), vokalista in kitarista rock skupine Bush.

Par je svojo ločitev po 13 letih zakona sicer naznanil v letošnjem avgustu. "Moje življenje je trenutno ekstremno,“ je Gwen Stefani povedala  v ponedeljkovem intervjuju s Carsonom Dalyem za radio AMP. 

Stefani je v intervjuju spregovorila tudi o tem, kako je nedavna ločitev vplivala na pisanje njenih pesmi in kreativno ustvarjanje: "Vsem poskušam razložiti, da je to, kar se mi dogaja, noro. Vsem, ki slišijo pesem in pri tem nimam ničesar za skrivati. Vsi vedo, kakšno je bilo moje življenje, preden sem bila poročena. Si lahko predstavljate, kakšno je moje življenje ta hip? Noro je!,“ je razkrila v intervjuju in ob tem dodala, da je prvič po razhodu jokala celotno pot do glasbenega studia.

"Življenje mi je dejansko eksplodiralo v obraz"

"Življenje mi je dejansko eksplodiralo v obraz. In sedaj sem v tem novem življenju, in to je precej čudovito, moram reči – tako navdahnjena sem,“ je še povedala karizmatična pevka, ki si z Gavinom sedaj deli skrbništvo nad njunimi tremi sinovi.

Njeno novo pesem 'Used To Love You' (Ljubila sem te op. a.), v kateri govori o svojem razhodu z Gavinom, si lahko pogledate v spodjem video posnetku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.