Magazin > VIP
28 ogledov

Bo moral Ronaldo vrniti sina?

Cristiano se boji za sina. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Dekle, ki je nogometašu Cristianu Ronaldu rodilo sina, hoče otroka nazaj, razkrivajo britanski mediji.

Razvpiti nogometaš je doslej skrbno skrival ime, starost in celo rasno pripadnost otrokove matere, ki je menda za rojstvo otroka od slavnega nogometaša prejela 10 milijonov funtov (11, 4 milijonov evrov). Britanski Sunday Mirror pa je objavil, da gre za 20-letno študentko, ki naj bi svojo odločitev šest mesecev po rojstvu sina močno obžalovala. Njeni prijatelji so za časopis razkrili, da dekle nogometaša obupano prosi, naj ji dovoli srečati sina, menda pa mu je v zameno za otroka pripravljena vrniti denar.

Na robu depresije
„Kliče ga sredi noči in v solzah prosi, naj ji dovoli videti sina. Ronaldo jo menda zasmehuje, ona pa noče odnehati. Upa, da se bo nekega dne omehčal. Povedala mi je, da se počuti, kot da bi prodala dušo hudiču,“ je za Sunday Mirror razkril prijatelj neimenovanega dekleta.

Močno obupana in na robu depresije, je 20-letnica po besedah prijateljev opustila študij in ves čas misli na svojega otroka. V pogodbi z Ronaldom je podpisala, da nikomur ne bo razkrila, da je ona mati njegovega otroka, zato se nima na koga obrniti, pravijo še njeni prijatelji.

Ronaldo sina bolj poredko vidi

Ronaldovi prijatelji so razkrili, da je nogometaš dekle spoznal v nekem nočnem klubu v Londonu, od koder jo je odpeljal v hotel. Spolne odnose sta imela menda samo enkrat, dekle pa naj bi zanosilo. „Oblečene je sploh nisem videl,“ naj bi se nogometaš pohvalil svojim prijateljem.

Med nosečnostjo naj bi se 20-letnica skrila pred očmi javnosti, po rojstvu sina pa je z Ronaldom podpisala pogodbo in se odpovedala otroku. 6-mesečnega dečka vzgaja nogometaševa mati Dolores, po besedah Ronaldovih prijateljev pa ima slednji bolj malo opravka s sinom.

"Niti enkrat se ni ponoči zbudil, da bi nahranil sina. V bistvu ga zelo poredko vidi, saj je dejal, da bo za njegovega sina v prvih letih življenja skrbela njegova mati, ki je izjemno verna ženska," so še dodali nogometaševi prijatelji. Ti so še razkrili, da se Ronaldo kljub podpisani pogodbi boji, da bi izgubil sina, saj je 20-letnica kljub vsemu dečkova biološka mati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.