Magazin > VIP
46 ogledov

Bo Slovenec nasledil poženščenega Pejića?

agencija milano
1/2
Saša Despot
Pretekli teden je v Ljubljani potekala prva avdicija za nov modni resničnostni šov Agencija Milano. Med kanditati tudi takšni, ki obetajo.

Decembra na TV3 Medias prihaja modni resničnosti šov Agencija Milano, ki bo ponudil priložnost sedmim dekletom in sedmim fantom. Pretekli teden so ustvarjalci šova že opravili prvo izmed štirih avdicij in nam prišepnili, da se med kandidati morda že svetlika nova resničnostna zvezda ali celo bodoči model z zavidljivo kariero.

S svojim androgenim videzom je na ljubljanski avdiciji navdušil 19-letni Elvis, ki spominja na svetovno znanega manekena srbskih in hrvaških korenin, Andreja Pejića. Pejić je dobro izkoristil svoje nežne obrazne poteze in v modnem svetu našel tržno nišo, saj nastopa v ženski vlogi. Modni veljaki so nad njim več kot navdušeni, krasil je že strani francoske in italijanske izdaje revije Vogue, sodeloval pa je tudi z uglednimi modnimi oblikovalci, kot so Marc Jacobs, John Galliano in Jean Paul Gaultier.

Se tudi neizkušenemu Elvisu obeta svetla prihodnost? "Že dolgo si želim delati v modi, moda je moja velika strast. Sem, sem se prišel učiti, pripravljati in morda dobiti tudi kakšno priložnost za delo. Za enkrat nimam še nobenih izkušenj," pravi devetnajstletnik. Na to, ali bomo Elvisa lahko videli v novem modnem šovu Agencija Milano, pa bomo morali počakati do 13. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.