Magazin > VIP
13326 ogledov

Bo Trump zaradi teh fotografij hčer še bolj ignoriral?

Tiffany Trump
1/2
Instagram
Tiffany Trump ima prijateljico, ki je njen oče po vsej verjetnosti ni vesel.

Sicer še ni uradno, a kot vse kaže, je novi predsednik ZDA Joe Biden, ki je že pljunil v roke in začel z delom, čeprav Donald Trump poraza še ni priznal.

Po vseh teh obtožbah si bosta predsedniška kandidata zelo težko še kdaj pogledala v oči, za razliko od dveh članic njunih družin.
Kot se je sedaj razvedelo, sta Trumpova hčerka Tiffany, ki ima z očetom že sicer zelo težaven odnos, in Bidnova vnukinja Naomi zelo dobri prijateljici. Dekleti sta se spoznali med študijem na univerzi v Pensilvaniji, na kateri je Tiffany študirala mednarodne odnose, Naomi pa sociologijo.

Tiffany Trump, donald trump Uboga Tiffany Trump Magazin Uboga Tiffany: Upamo, da si očetovih besed ne jemlje k srcu

Dekleti sta tudi po koncu študija ostali v dobrih odnosih in se skupaj zabavali. V javnost so sedaj pricurljale fotografije iz leta 2018, ko sta se lepotički srečali na zabavi v kraju Montauk. 

Ali je njuno prijateljstvo še vedno tako tesno kot nekoč, vesta le Tiffany in Naomi, ki sta lahko vsem Američanom za vzgled, saj se očitno požvižgata na politično pripadnost. 

Tako sta na svet nekoč gledali tudi Ivanka Trump in Chelsea Clinton, a njuno prijateljstvo predsedniške kampanje leta 2016 ni preživelo. Clintonova je razložila, da noče biti v tesnih odnosih z nekom, ki aktivno sodeluje v takšni administraciji. 
 
Komentarjev 3
  • kapibara1 13:13 11.november 2020.

    Kake pa vi prbijate.. glih zaradi takega, se familije mirijo.. res ste ORTO proti Donaldu.. Odkar vam čedalje več stvari kaže, da je BIDE-n izgubil uporabljate: baje, so govorili ( brez podatkov kdo) vse eno samo prazno gnilo leftradsko natolcevanje..

  • sam1 10:40 11.november 2020.

    Ja,zaradi staršev na nasprotnih straneh,se krhajo prijateljske vezi in ustvarja sovraštvo med potomci in potem se čudimo,zakaj pri nas ne more priti do sprave....

Sorodne novice