Magazin > VIP
6944 ogledov

Bolezen: Znani Slovenec pravi, da je to njegovo zadnje aktivno poletje, prosil je za pomoč

Vinci Vogue Anžlovar
Imel je prav posebno prošnjo, da bi užival poletje s svojimi otroci.

Marca je režiser Vinci Vogue Anžlovar naznanil, da je bil diagnosticiran z boleznijo ALS (amiotrofično lateralno sklerozo), pri kateri se simptomi s časom poslabšajo, najpogostejši razlog smrti pa je odpoved dihanja. Diagnozo je naznanil na svojem Facebooku, kjer je zapisal: "Pri tem, da ti zdravnik pove, da imaš zelo verjetno ALS, je super to, da potem lahko vsakomur poveš iskreno, kaj si o njem misliš. Oni bodo imeli nato še veliko časa, da te bodo opravljali."

Vinci Vogue Anžlovar | Avtor:

Tokrat je imel režiser na Facebooku posebno prošnjo za svoje sledilce. Iskal je motorni čoln s prikolico za pet oseb. Zapisal je: “Ker imam ALS je to zadnje poletje, ko bi lahko malo užival s svojimi smrkavci. Imam izpit za voditelja čolnov in imam veliko izkušenj (v boljših časih sem imel svoj čoln 6.5 m). Lahko je tudi gumenjak 5m z “švoh“ motorjem. Jasno denarja nimam za najem pri uradnih ponudnikih, bi bil pa do smrti hvaležen (kar ni več tako daleč) in lahko ste sponzorji filma Tartinijev ključ. Pa sharing is caring…”

Kmalu za tem je objavi dodal, da se je čoln našel in se sledilcem lepo zahvalil za številne delitve na Facebooku. Dodal je: “Najrajši vas imam.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • tamara8 10:22 03.julij 2023.

    V Sloveniji je tudi mnogo neznanih Slovencev, ki jim je to verjetno zadnje poletje. Spisek imajo na onkološkem institutu v Ljubljani. Slovenski miljonarji, odrešite mošnjo!