Magazin > VIP
6009 ogledov

Boris Becker se ločuje, ženi paparaci za petami

Boris Becker in Lily
Po 13 letih zveze se nekdanja teniška zvezda Boris Becker ločuje.

Zakon Borisa Beckerja je že nekaj let v krizi, česar zakoncema pred mediji ni uspelo skriti. Da se razhajata, se namreč govori že lep čas.

Sedaj pa sta Boris in Lilly potrdila, da je njune zveze konec. "Odločitev je bila po 13 letih zveze in devetih letih zakona za oba težka. Obema je najpomembnejša dobrobit njunega sina Amadeusa," je sporočil Beckerjev odvetnik. 

Po besedah Beckerjevega prijatelja sta se zakonca veliko prepirala, ločitve pa si je menda zaželel Boris, ker naj bi bil "sit Lillyjine muhavosti". 

Boris Becker, Lilly Becker | Avtor: Profimedia Profimedia


50-letnika in njegovo devet let mlajšo ženo so nazadnje skupaj opazili februarja, in sicer na podelitvi Laureus nagrad v Monaku. Že takrat je bilo mogoče opaziti, da se drug drugemu izogibata in da nista najboljše volje. Tudi fotografom se nista skupaj nastavljala, poroča VIP.

Par se je sicer razšel že leta 2007. Takrat je Boris Lilly zapustil za drugo žensko, a se pozneje vrnil v njen objem. Dve leti pozneje sta stopila pred oltar, 2010 pa se jima je rodil sin. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice