Magazin > VIP
21281 ogledov

Boštjan Gorenc – Pižama močno shujšal

boštjan gorenc Mediaspeed
Boštjan Gorenc – Pižama se je odločil spremeniti svoj življenjski slog.

Eden od naših najbolj uspešnih komikov se je lanskega oktobra vpisal v fitnes center. Med telovadbo mu ob strani stoji fitnes trener Andraž Šrekl, ki rezultate Boštjanovega izziva redno objavlja na družbenih omrežjih. Uspešni duo se je tako pretekli mesec pohvalil, da je Boštjan v štirih mesecih shujšal za 35 kilogramov. "Danes si ne predstavlja več, kako bi vsak dan nosil 35 kilogramov več. Bravo. Gremo dalje,“ je ob fotografiji shujšanega Boštjana zapisal Andraž, ki nam je zaupal, da je Boštjan medtem izgubil še dva kilograma. "Boštjanova pot se je začela pri celih 161 kilogramih, takrat sva se prvič zmenila za trening. Od tistega dne naprej sem vsakič znova presenečen, kako zagnan in navdušen je nad treningom,“ je za Žurnal24 povedal Andraž in dodal, da s Pižamo trenirata trikrat na teden. "Zadnji mesec pa se nama je pridružila še njegova žena, ki trenira enkrat tedensko, in tako se včasih zna zgoditi, da me Boštjan obišče kar 4-krat na teden.“

Boštjan je moral spremeniti tudi svoje prehranjevalne navade. "Samo riž in piščanec. (smeh) Šalo na stran. Drži se smernic zdravega prehranjevanja. Vsak se sicer kdaj pregreši, tega mu ne moremo zameriti. Začela sva z manjšimi porcijami in tako dalje, dokler to ni prešlo v neko navado.“ 

Pižama pa je za naš portal povedal, da se še nikoli ni počutil tako dobro in da še nikoli v življenju ni imel takšnega "muskelfibra". Na vprašanje, kakšen je njegov cilj, pa je komik odgovoril: "70 let."

Boštjanu za uspeh čestitamo in držimo pesti, da bo tako lepo napredoval tudi naprej.

Komentarjev 14
  • Lavdan 20:03 28.marec 2018.

    Če bi obril še to svojo mudžahedinsko brado, bi bil pravi dec. Drugače pa, v Aušvicu ni bil nihče debel, razen rabljev seveda.

  • Lovebites 09:33 28.marec 2018.

    161 kg????Bolano.Zdaj je pa frajer,ker hujsa.Debel je se vedno.Nikoli mi ne bo jasno,kaj folku dogaja v glavi,da so tako debeli in naredijo iz sebe gmoto speha.A ne vidi v ogledalu,kaj dela in kaksno telo ima?A tale je samo metal vase ...prikaži več in nic drugega?V resnici nesrecen zaradi raznoraznih frustracij,glede na to,kaksen je(se vedno),po drugi strani pa hoce biti smesen.Psiholoska fora.Stand up je njemu kot maska,fejk.Men je to fuj.