Magazin > VIP
19 ogledov

Brad se opravičuje Jennifer

Brad Pitt, Jennifer Aniston Reuters
Brad Pitt je v zadnjih dneh z udrihanjem po svoji bivši ženi Jennifer Aniston polnil naslovnice, vendar igralec izjavo obžaluje in pravi, da so ga mediji napačno interpretirali.

Trikotnik med Angelino Jolie, Bradom Pittom in Jennifer Aniston buri duhove, odkar se je Brad leta 2005 ločil od Jennifer in svoje srce podaril Angelini. Naslovnice je v zadnjih dneh polnil intervju, v katerem je Brad med drugim zaupal: "Nisem več želel sedeti na kavču z džojntom v roki in se izogibati svetu. Počutil sem se patetično," in dodal: "Za moje stanje je bil kriv tudi moj zakon. Pretvarjal sem se, da je bil nekaj, kar nikakor ni bil."

Ker pa se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, tudi Pittove izjave niso bile mišljene tako ostro, kot so izpadle. Igralec je razložil: "Žalosti me, kako so me interpretirali. Jen je zelo ljubeča, radodarna in zabavna ženska, ki ostaja moja prijateljica. Imava pomemben odnos, ki ga zelo cenim. S svojo izjavo nisem želel povedati, da je bila Jen dolgočasna, vendar da sem postal dolgočasen sam sebi, za kar sem bil odgovoren sam."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.