Magazin > VIP
777 ogledov

Branko Čakarmiš in Katja Kovačič dahnila "da"

Katja Kovačič in Branko Čakarmiš mediaspeed
V zadnjih tednih je pred oltar stopilo kar nekaj znanih obrazov, med drugim tudi programski direktor POP TV Branko Čakarmiš.

Čakarmiš se je v Goriških Brdih poročil z učiteljico joge in nekdanjo tiskovno predstavnico POP TV Katjo Kovačič. Parčku naj bi na poroki pel Gibonni, poroča Nova.

Čakarmiš in njegova izvoljenka svoje zveze nikoli nista obešala na veliki zvon. Ko je v javnosti odjeknila vest, da sta se odločila svojo ljubezen okronati s poroko, nam je lepotica povedala, da bo svadba potekala v ožjem krogu, več pa ni želela razkriti.

Da je programski direktor POP TV zaljubljen, pa je javnost izvedela aprila lani, ko se je Čakarmiš s 14 let mlajšo Katjo prvič skupaj pojavil na nekem družabnem dogodku.

Mesec porok

Sicer pa se je v zadnjih tednih kar nekaj slovenskih lepotic odločilo za sprehod pred oltar. V začetku meseca se je poročila manekenka Tjaša Kokalj, usodni "da“ pa je dahnila tudi Miša Margan

Slovenski rokometaš Dragan Gajić je večno zvestobo obljubil nekdanji novinarki Aidi Smajić, lepa Katarina Jurkovič pa se je poročila z Mišelom Radinom Mačakutom. Tudi Natalija Osolnik je spremenila priimek. Postala je žena Londončana Nicka Rawdona Jonesa.

Vsebine s področja lepote, nege in stila na forumih med.over.net.

Komentarjev 1
  • Nevtrino 07:04 01.julij 2015.

    "...da bo svadba potekala v ožjem krogu..."------Ali imate pri vas kakšen slovar slovenskega knjižnega jezika? Svatba, ne pa svadba"...je večno zvestobo obljubil nekdanji novinarki.."-----In ne nakladajte o večni zvestobi!