Magazin > VIP
3679 ogledov

Bratuškova srce izgubila pri 18 letih

Alenka Bratušek Facebook
Bratuškova je včeraj spet odgovarjala na vprašanja državljanov.

Predsednica vlade Alenka Bratušek je bila včeraj popoldne na voljo uporabnikom Facebooka. Ti so imeli zanjo zelo različna vprašanja. Med drugim jih je zanimalo, kdaj bo Maribor prišel do državnega denarja, kdaj se bo zmanjšalo število zaposlenih v javni upravi, kdaj bodo odpravili sodne zaostanke …

Mojca pa je imela za premierko malce drugačno vprašanje. Zanimalo jo je namreč, kje je spoznala moža Mitjo Cvjetičanina, s katerim ima sina Oskarja in hčerko Nušo.

Bratuškova je odgovorila tudi na to vprašanje: “Draga Mojca, spoznala sva se leta 1988 v diskoteki Valentino v Ljubljani.“

O podrobnostih o usodni noči, v kateri se je kot 18-letnica zagledala v Mitjo, jo lahko vprašate v začetku novembra, ko bo spet odgovarjala na vprašanja.

Komentarjev 6
  • privat 08:16 16.oktober 2013.

    kakor vidimo vsaj skom se druži...(z starimi politiki z čini maršal ravbarji,general ravbar)...verjetno bo kmalu izgubila tudi dušo! Ali pa ne...bomo videli nove zakone ,ki močno upam da nikoli nebodo sprejeti...no vsaj tisti ki so namenjeni ubijanju družin in malega človeka!

  • dragec 11:06 14.oktober 2013.

    Srce je izgubila pri 18 tih letih, danes je igubila dušo????

  • zic 12:27 13.oktober 2013.

    kakšen bebav naslov!!??