Magazin > VIP
31678 ogledov

Brca za Meghan? Tako sta Harryju voščila William in Kate …

harry, meghan markle, william, kate middleton Profimedia
Princ Harry je včeraj praznoval 36. rojstni dan. Williamovo voščilo je nekatere razburilo.

Vovoda Harry je včeraj praznoval 36. rojstni dan, tokrat daleč stran od svoje družine. In četudi se govori, da se brata ne razumeta najbolje, mu je William voščil za njegov praznik. S Kate sta na svojem uradnem Instagram profilu objavila fotografijo, ki je nastala med treningom za londonski maraton leta 2017, in zapisala, da Harryju želita vse najboljše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on


Posnetek je v javnosti izzval mešane občutke. "Resno, to je najboljša fotografija, ki ste jo našli,“ je zapisala neka komentatorka, nekdo drug pa je spomnil, da manjka Meghan. "No Meghan no cry,“ je zapisal.  

Mnogim se je zdelo celo neprimerno, da vojvodinja Sussexa ni bila vključena. Spraševali so se, ali gre za skrito sporočilo, neki uporabnik družbenih omrežij pa je zapisal: "Veliko razočaranje, da nista uporabila fotografije, na kateri je tudi njegova žena. /.../ Tako sta le še potrdila namigovanja, da Meghan ni bila dobro sprejeta.“

Nam se sicer zdi, da sta se Kate in William z izborom te fotografije pošalila iz Harryjev bega iz kraljeve družine oziroma iz Megxita.

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 2
  • Ender3 11:26 17.september 2020.

    Bedno, vsakodnevno poročanje tega avtorja.

  • mojatak518 11:44 16.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com