Magazin > VIP
14 ogledov

Britney navdušena nad Niko Kljun

MTV videonagrade 2011, Britney spears EPA
Slovenska plesalka in koreografinja Nika Kljun je na nedavnih MTV-jevih videonagradah v Los Angelesu kot ena izmed imitatork Britney Spears navdušila pop princeso osebno.

"Nika je neverjetna," je v ekskluzivnem miniintervjuju za revijo Lea zaupala Britney Spears in o Nikinem nastopu na MTV-jevih videonagradah povedala: "Priznam, da sem si nastop ogledala že prej in že takrat sem bila nad njim očarana. Za slovensko plesalko Niko pa lahko rečem, da je neverjetna! Toliko pozitivne energije in neizmeren talent! Res neverjetno in želim ji še veliko uspešnih nastopov. Njej je že uspelo in verjamem, da bo uspešna še naprej."

Seveda pa je bila tudi Nika navdušena nad Britney: "Ta nastop je bil nepozaben in v čast mi je, da sem bila del tako pomembnega projekta. Plesati na tako odmevnem dogodku in v poklon Britney Spears je skoraj neresnično," je za omenjeno revijo zaupala nadarjena plesalka.

Kmalu v Zagrebu

Pop ikona Britney Spears oktobra v sklopu evropske turneje Femme Fatale sicer prihaja v Zagreb in pravi, da bo morda nekoč obiskala tudi Slovenijo, saj je o nas slišala same pozitivne stvari. Vendar pa se, glede na njen zapolnjen urnik, verjetno to ne bo zgodilo že letos.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.