Magazin > VIP
4049 ogledov

Britney Spears: Njen odvetnik njeno stanje primerjal s komo

britney spears Profimedia
Britney kariero obesila na klin?

Sodišče je avgusta zavrnilo zahtevo Britney Spears, da njen oče ne bi bil več njen skrbnik in nadzornik nad njenim premoženjem. Pevka sedaj želi zaposliti še enega skrbnika, ki bi sodeloval z njenim očetom.

Zvezdničin odvetnik Sam Ingham je poleg tega povedal, da njegova stranka ne želi več nastopati, Britneyjin oče pa naj bi jo spet silil na oder. Sodnik in Ingham sta se nato zapletla v diskusijo o pevkinih občutkih. Ker Brit ni bilo na sodišče, je v njenem imenu odgovarjal Ingham. Odvetnika je ob tem zaskrbelo, ali gre nemara za govorice, zato je predlagal, da zvezdnica podpiše izjavo o tem, česa si želi, kar pa je Ingham zavrnil. Pravi, da je njeno mentalno stanje podobno komi, zato ni sposobna podpisati uradnega dokumenta. Ingham je nato še izjavil, da lahko odvetniki govorijo tudi v imenu bolnikov, ki so v komi. Sodnik se je kljub temu odločil, da zaslišanje prestavi.

britney spears nenavadni videi Magazin So Britney Spears ugrabili?  
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.