Magazin > VIP
5489 ogledov

So Britney Spears ugrabili?

britney spears
Ali pop ikona res že 12 let živi v ujetništvu?

#FreeBritney (osvobodimo Britney) je gibane oboževalcev pop princese Britney Spears, ki je že od leta 2008, ko je doživela javni živčni zlom in si pred očmi paparacev pobrila glavo, pod okriljem svojega očeta. Sodišče je namreč določilo, da pevka ni sposobna skrbeti zase in za svoje premoženje, zato je skrbništvo nad njo takrat prevzel njen oče Jamie Spears

Gibanje je ponovno oživelo, ko je Britney začela z objavami na Tik Toku. Oboževalci so jo zaradi posnetka, na katerem za trenutek prestrašeno pogleda v levo, namreč pozvali, naj si v naslednje videu obleče rumeno majico, če je v ujetništvu in rabi pomoč. Pevka je to tudi res storila. Nato so želeli njeno potrditev v rdeči majici in tudi to so dobili, nakar je sledil še niz plesnih posnetkov v rumenih in rdečih majicah. Številni so tako prepričani, da Britney že dvanajst let živi v ujetništvu, nekateri pa pravijo, da gre zgolj za naključje.

Sedaj se je na gibanje končno odzval tudi Jamie, ki pravi, da gre teorijo zarote in hčerine oboževalce pozval, naj njegovo družino pustijo pri miru, češ da ne vedno, kaj se res dogaja v življenju njegove hčere in da bo to ostalo le njihova zasebnost. Za Page Six je povedal, da Britney obožuje, tako kot vse svoje otroke, in da bo kalifornijsko sodišče odločilo, kaj je najboljše zanjo in ne njeni oboževalci. Zanikal pa je tudi obtožbe, da naj bi ji kradel denar.  

Privrženci gibanja namreč trdijo, da je Britney popolnoma pod očetovim nadzorov, tako kot vsi njeni klici in sporočila, menda ne sme volit, se družiti s prijatelji ali zapravljati svojega denarja brez predhodnega posvetovanja. Za Britney so javno v skrbeh tudi znana imena kot so Paris Hilton, Miley Cyrus in Rose McGowan. Pevki naj bi celo grozili, da ne bo smela videti sinov, če se ne bo držala odločitve sodišča.

Julija se je javno odzval njen brat Bryan, ki pravi, da je bila na začetku potreba po skrbništvu vsekakor nujna, čeprav se s tem niso vsi strinjali in predlagali tudi druge možnosti, a da vseeno misli, da so se odločili prav. Vsem pa se zdi čudno, zakaj situacije ne komentira kar Britney sama. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 3
  • URIAH HEEP 10:08 05.avgust 2020.

    https://www.youtube.com/watch?v=tjln_0YTxt0

  • URIAH HEEP 10:08 05.avgust 2020.

    https://www.youtube.com/watch?v=S_T246RQAk8

  • URIAH HEEP 10:05 05.avgust 2020.

    Punca je bila pod močnim MK ULtra programom in ko je ta popustil se ji je pa kao "utrgalo", ko se je skušala osvoboditi. Resnica v teh krogih je zelo žalostna in ti ljudje-zvezde so v resnici žrtve MK Ultra ...prikaži več programov in satanističnih ritualov. Nekateri pol sami postanejo abuserji...

Sorodne novice