Magazin > VIP
26 ogledov

Carla Bruni rodila deklico

Carla Bruni-Sarkozy Žurnal24 main
Francoska prva dama Carla Bruni je rodila deklico Dhalio, poročajo francoski mediji.

Deklica se je rodila ob osmi uri zvečer, tako da je Sarkozy, ki se je v Nemčijo odpravil reševat skupno evropsko valuto, njeno rojstvo zamudil. Francoski predsednik ob prihodu v Frankfurt ni želel odgovarjati na vprašanja o rojstvu svojega četrtega otroka. Ponoči naj bi se tako že vrnil v Pariz in se pridružil soprogi.

Carlo Bruni so sicer v porodnišnico pripeljali popoldne. Francoski časnik Le Figaro je poročal, da je prvo damo v porodnišnico Clinique de la Muette v Parizu pospremil mož, predsednik Nicolas Sarkozy.

Spol otroka do danes neznanka

Spol novorojenega otroka vse do danes ni bil znan, saj ga slavni par javnosti ni izdal, Carla pa je v nedavnem intervjuju povedala, da ima rok v začetku oktobra. Več pa ni želela izdati, saj je vraževerna.

"Zelo sem previdna, ker verjamem v vraže. Tako ali tako pa ni veliko za povedati. Veliko žensk je nosečih in rojeva. To nikogar ne zanima," je izjavila lepotica.

Zdravniki omenjene porodnišnice pa so za medije potrdili govorico, da je Sarkozy najel štiri sobe – eno za mater, eno za očeta in dve za varnostnike. Vsaka od njih ga bo stala 250 evrov na dan.

Sarkozy je sicer že ponosni očka treh sinov, ki so se mu rodili v prejšnjem zakonu. In tudi Carla je v zakon pripeljala naraščaj. Temnolaska ima 10-letnega sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.