Magazin > VIP
5552 ogledov

Carmen Osovnikar v strahu, razmišlja celo o varnostniku

carmen osovnikar Instagram
Najprej ji je dvoril, sedaj ji grozi.

Carmen Osovnikar, znana iz šovov Sanjski moški in Vražje dame, ima težave z oboževalcem. Ta ji je sprva dvoril, jo vabil na kavo, ker pa Carmen njegovih vabil ni sprejela, ji je začel groziti.

Mariborčanka ga je blokirala na vseh družbenih omrežjih, nakar ji je začel pisati elektronska sporočila. "Do včeraj ni bil nesramen. Sedaj pa sem dobila sporočila, v katerih me je poniževal. Bila sem vse, le človek ne. Napisal je celo, da ne bom posiljena, ampak pretepena," nam je zaupala Carmen, ki smo jo ujeli na poti na policijsko postajo. Čeprav nima upanja, da bo policija ukrepala, bo podala uradno prijavo.

"Nimam več ne besed ne živcev. Ne ljubi se mi več ukvarjati s temi psihopati. Prepoznavnost s sabo prinese lepe in grde stvari. Ljudje to počno, ker vedo, da ne bo posledic. Če bi bile, verjetno tega ne bi počeli. Vsak, ki ima pet minut časa, te lahko ponižuje," je obupana Carmen, ki razmišlja celo o varnostniku. "Ne vem, kaj mi drugega preostane. Saj ne veš, kaj se mu plete po glavi. Očitno razmišlja v tej smeri, da bi grožnjo uresničil. Njegove besede sem nekaj časa ignorirala, ko pa so se pojavile grožnje, je vrag odnesel šalo."

Carmen pa težav nima le z nezaželenimi oboževalci, ampak tudi z zdravjem. 

Komentarjev 15
  • Toma 07:25 12.december 2023.

    Vsaka podobnost z Ančko je zgolj naključje ;-)

  • Kmodri 18:05 11.december 2023.

    Plastik!

  • lojs 16:41 11.december 2023.

    koga sploh briga ta sajko bolana baba? ... žurnal24 fehta, da bi odprli oglase in bi pač imeli poplavo reklam, po drugi strani pa prodaja tako sranje ... babnica je sajko, ampak jasno da nihče od kakšnih "strokovnjakov" to ne ...prikaži veče upa javno povedat, sajko baba bi ga tožila, po drugi strani sem pa sam in še kdo bedak!, da sploh obiščem vašo stran ... čas bi bil, da se zresnite ... ponudite kaj bolj pametnega