Magazin > VIP
8317 ogledov

Carmen Osovnikar: Že tako ima le 56 kg, po bolezni pa je še bolj shirana

carmen osovnikar Tija Ažman
Za Carmen Osovnikar letos res ni srečno leto.

carmen osovnikar | Avtor: Instagram Instagram
Po resni zdravstveni diagnozi je Carmen Osovnikar sedaj oslabela še huda trebušna viroza. Resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovih Sanjski moški in Vražje dame, ima letos hude težave z zdravjem. Nedavno so ji namreč potrdili hudo obliko srčne aritmije, ki pa je na srečo v začetnem obdobju, zato operacija zaenkrat ni potrebna. "Trenutno imam terapijo, dve različni zdravili in pa tretje tablete, ki jih vzamem v primeru napada," je novembra razkrila za Žurnal24.

Prvi napad je doživela poleti in na srečo je takrat poklicala reševalce, da so ji lahko kasneje potrdili diagnozo. "Ko se zgodi napad je grozno, srčni utrip mi poskoči na 160, ne morem dihati, zagrabi me panika. Najhujše je to, ker nikoli ne veš, kdaj se bo zgodilo, jaz pa sem veliko na poti, na avtocesti in tega me je bilo najbolj strah," je novembra razkrila Carmen, ki pravi, da je to bolezen modernega življenja in hitrega tempa, ki ga je živela tudi sama, nekaj pa je tudi dedno. "Tudi moja mama ima srčno aritmijo, a drugo vrsto. Za njo je že 5 operacij, a jo je dobila kasneje, pri 55 letih, jaz pa že pri 41," je še dodala. 

A tudi december se za podjetnico ni začel obetavno. Že tako se bori z nizko težo, na svojo visoko postavo ima namreč le 56 kilogramov, ki pa jih je še izgubila, ko jo je prejšnji teden napadla huda trebušna viroza. "Pet dni nisem mogla jesti, pomagala so mi šele zdravila, s katerimi sem nadomestila elektrolite," je razkrila in povedala, da je za enako virozo zbolela tudi njena 72 let stara mama, ki pa je zaradi hude oblike viroze potrebovala celo pomoč reševalcev. 

Komentarjev 3
  • gregor96 12:19 08.december 2023.

    lažje jo je nosit kot pa gledat in poslušat

  • www 09:49 08.december 2023.

    jah. za njenih 146 cm je kar debela

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:39 08.december 2023.

    Kdo je že to?

Sorodne novice