Magazin > VIP
29 ogledov

Carski rez zaradi malčkove aritmije srca

Milan Popović, Severina Daniel Kasap/PIXSELL
Severinin zaročenec, srbski kralj bakra Milan Popovič želi novopečeno mamico razveseliti z nakupom prestižne restavracije v Beogradu.

V javnost pa so tudi že pricurljale informacije, zakaj hrvaška pevska diva, svojega prvorojenca ni rodila po naravni poti, tako kot si je želela, temveč s pomočjo carskega reza. Razlog naj bi bil, da je malemu Aleksandru srce bilo neenakomerno, zato so se zdravniki odločili za takojšen carski rez, celoten poseg pa je trajal le 20 minut. Severina je bila med posegom budna, saj je bila le pod epiduralno anastezijo, zato je sinka takoj po porodu stisnila k sebi in ga od sreče poljubljala in objemala. Ko ji je zdravnik dejal, da bo drugo leto na vrsti sestrica, mu je Severina odgovorila: "Da, bomo videli."

Milan je v času poroda čakal pred operacijsko sobo, Seve pa je že premeščena na intenzivni ginekološki oddelek splitske bolnišnice, domov pa naj bi jo spustili čez tri dni, še poročajo hrvaški mediji.

Za rojstvo sina ji bo kupil restavracijo

Milan Popović želi svojo Severino ob rojstvu njunega sina obdariti s prav posebnim presenečenjem, z nakupom luksuzne restavracije v bljižini njegovega beograjskega stanovanja, v kateri sta s Severino že stalna gosta. Restavracija sicer ni na prodaj, vendar Milan upa, da bo z zajetnim kupčkom denarja le prepričal lastnike. Bogataš pa se že pripravlja na veliko slavje v čast svojemi prvorojencu in naj bi v ta namen že rezerviral restavraciji v Splitu in Beogradu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.