Magazin > VIP
57 ogledov

Ceca pristala v bolnišnici, ne more hoditi

ceca sojenje beograd Reuters
Legendarna srbska pevka Svetlana Ceca Ražnatović je zaradi izčrpanosti pristala v bolnišnici. Njen odvetnik je sporočil, da ne more niti stati na nogah.

Svetlana Ceca Ražnatović bi se morala danes pojaviti na sodišču, kjer njej in njenemu zetu Predragu Ocokoljiću sodijo zaradi napada na Aleksandra Olarevića, a 40-letno pevko so namesto tega odpeljali v bolnišnico, pišejo srbski mediji. "Hudo je izčrpana, obliva jo slabost in ne more stati na nogah," je povedal njen odvetnik Zoran Petronijević.

Ceca naj bi se slabo počutila že zadnja dva dni, danes pa jo je dokončno sesulo in so morali na pomoč poklicati rešilca, je še povedal Petronijević. Da je na poti v bolnišnico, je svojemu odvetniku sporočila 40 minut pred obravnavo.

Spomnimo, Ceca in Ocokoljić se morata na sodišču zagovarjati, ker naj bi 18. junija 2007 pred upravno zgradbo FK Mladi proleter verbalno napadla direktorja Olarevića, kateremu naj bi zadala tudi lažje poškodbe. Obtožena sta na začetku sojenja, decembra 2011, zanikala vse obtožbe Olarevića in se branila z besedami, da med njimi ni prišlo do fizičnega obračuna. Sojenje se toliko časa bržkone vleče tudi zato, ker se sodne obravnave stalno prestavljajo; enkrat zaradi slabega počutja Cece, drugič zaradi slabega počutja Ocokoljića.

Komentarjev 4
  • mph 21:36 21.oktober 2013.

    In k Majerju za izogibanje prejemanju uradnih pošiljk.

  • 4krogci 19:18 19.september 2013.

    haha kot da hodi na inštrukcije izostankov h JJ in Popovicu =) =)

  • Žurnalček 19:15 19.september 2013.

    Pa i počela je ležećki . Navikla , neće ji nikako težko pasti.