Magazin > VIP
7115 ogledov

Čeglajev dogodek odpovedan, mi smo izvedeli, kdo se je ustrašil ringa

Star fight Prtscr
Strah pred spopadom v ringu je bil za nekatere vendarle prevelik.

Pero Martič je preko YouTube kanala sporočil, da je VBO Star Fight, ki naj bi bil 1. aprila v ljubljanski Hali Tivoli, odpovedan. Nekateri borci so odpovedali svoj nastop na dogodku, je povedal in pojasnil, da organizacija ni kriva.  Organizator bi se sicer lahko odločil za nadomestne bojevalce, a se ni, saj so ljudje, ki so vstopnice že kupili, le te kupili zaradi oglaševanih dvobojev. Denar za že kupljene vstopnice, teh naj bi bilo okoli 1000, bo organizator vrnil. Navkljub temu, da je bil dogodek med štirimi najbolj prodajanimi dogodki, so pridelali kar 5.000,00 evrov izgube. Glede odpovedi dogodka sta Laura Beranič in Jan Zdravec za zurnal24.si povedala sledeče:

Laura Beranič:

"Boks je odpovedan, ampak ne vem, kaj naj rečem, ni zaradi mene. Ko je toliko ljudi vpletenih, ki so javno izpostavljeni, in je pri organizaciji veliko ljudi, kaj hitro pride do tega. Trenutno smo se dogovorili, da o tem, kdo je odpovedal dvoboj, ne bomo govorili, saj ne želimo krivde za to, da tega dogodka ne bo, prevaliti na nikogar. Če bo kdo začel kaj več govoriti o tem, pa bomo povedali resnico o tem, zakaj je do tega prišlo."

Jan Zadravec:

"Najprej sem mislil, da gre za potegavščino. Pero je znan po tem, da se rad pošali, zato sem sprva mislil, da je šala. Kasneje sem ga poklical in mi je potrdil, da dogodek res odpade. Mislim, da se je Anže Žerovec ustrašil in dvoboj odpovedal, kasneje pa je dvoboj odpovedala še njegova žena Hajdi. Na koncu se je ustrašil še Čeglaj. Prestrašil se je, da bi se v glavnem dvoboju spoprijel samo z menoj. Tudi drugih “nadomestnih” borcev se je ustrašil, saj ni bil pripravljen več sodelovati. Mene so kar malo zafrknili, saj sem od 4. januarja dvakrat dnevno treniral v boksarskem klubu Knockout pri Daliborju Grbiću. Na dan so mi priprave skupaj z vožnjo vzele 11 ur. Vstajal sem ob sedmih zjutraj in hodil spat ob polnoči."

Kaj je Jan Zadravec pričakoval od dvoboja in zakaj se je odločil za sodelovanje, si lahko preberete TUKAJ.

Anžeta smo tudi mi poklicali, a za izjavo ni bil dosegljiv.

 

Komentarjev 3
  • Ender3 18:14 18.januar 2023.

    Drekači, konji in bedaki v bednem žurnalizmu !

  • gregor96 09:26 18.januar 2023.

    drekači mali

  • Avatar pantani
    pantani 07:44 18.januar 2023.

    Samo bedaki in konji!!!