Magazin > VIP
5827 ogledov

Tekmovalec Kmetije namerava sesuti Čeglaja

Star fight Prtscr
Priprav za dvoboj se namerava lotiti nadvse resno.

1. aprila prihodnje leto se bo v ljubljanski Hali Tivoli odvil VBO Star Fight, ko si bodo gledalci lahko ogledali težko pričakovane dvoboje med znanimi obrazi.

Takrat bo v ring stopil tudi Gregor Čeglaj in to kar dvakrat. V prvem dvoboju z Janom Zadravcem iz letošnje sezone Kmetija in v zadnjem dvoboju z Anžetom Žerovcem (Več o tem si lahko preberete TUKAJ). Med tema dvobojema si bodo lahko gledalci med drugim ogledali tudi dvoboj med partnerico Anžeta Žerovca, Hajdi in Lauro Beranič, udeleženko šova Sanjski moški. In zakaj se je pravzaprav Jan, ki smo ga na Kmetiji lahko spoznali kot umirjenega fanta, odločil za ta korak?

"Čeglaja sem izval jaz preko organizatorja teh dvobojev. Čeprav veljam za prijaznega fanta, se že od malih nog želim dokazati in to mi med drugim omogoča tudi ta dvoboj. Ko si v ringu, si sam z nekom, nikogar ni, ki bi ti lahko pomagal, zato mislim, da je to pravi način, da se lahko dokažeš. Dokazati želim, da tudi če si 'gamer', lahko premagaš še tako močnega nasprotnika, v tem primeru sanjskega moškega, Gregorja Čeglaja."

Jan je bil v otroštvu bolj suhljate postave, a se je kasneje pri 17-ih letih odločil, da poveča svojo telesno težo in posledično mišično maso, kar mu je s pridno vadbo tudi uspelo. A zgolj to, za uspešen boj le ni dovolj, zato se je odločil, da bo poiskal pomoč ter začel vaditi tudi borilne veščine. "Z borilnimi veščinami nimam izkušenj, a mi to ne jemlje volje za spoprijem z Gregorjem Čeglajem," pojasni. Nas pa je še zanimalo, ali si morda upa napovedati, kakšen bo rezultat njunega dvoboja. Jan je iskreno povedal, da si trenutno rezultata dvoboja še ne upa napovedati, saj mora najprej videti, kako mu bodo šli od rok treningi. "Predvsem si želim dokazati, da ne bom, kot sta brata Čeglaj napovedala, padel v začetnih nekaj sekundah."

Jan Zadravec | Avtor: Voyo Voyo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.