Magazin > VIP
19148 ogledov

Znano, kateri znani Slovenec bo šel z njim v ring, Čeglaj že privolil

gregor čeglaj Youtube
Oba sta za!

Kot je znano, je Gregor Čeglaj svoje monologe iz varne Amerike končal z najavo dobrodelnega dogodka. V ring je povabil svojega naslednika Blaža Kričeja Režka, partnerja Katarine Benček, Marka Pavloviča, ene od žrtev njegovega blatenja po Instagramu, in Janija Jugovica, za katerega bi lahko rekli, da je bil glavna zvezda njegovih objav, s katerimi je želel vplivnežem, ki so se obrnili proti njemu, dati lekcijo.

Omenjeni se mu niso javili, se je pa našel korenjak, ki meni, da si še ene lekcije zasluži tudi nekdanji Poptevejev sanjski moški in bi zato z njim z veseljem skočil v ring. Anže Žerovec, znan iz šova Poroka na prvi pogled, je Čeglaja javno pozval na dvoboj. "Najlažje je ocenjevati ženske in biti pameten na Instagramu. A imaš jajca, da greš z mano v ring?" je povedal na Instagramu, za naš medij pa razložil, da ga je zmotila tako drama, ki jo je v teh dneh Čeglaj sprožil na naši sceni, kot tudi ocenjevanje žensk v oddaji Pera Martića. "Ljudem lahko poveš svoje mnenje, ni pa potrebe po tem, da si tako konkreten in razlagaš, s kom si spal in ostale podrobnosti. To me je najbolj zmotilo. Sledijo mu tudi otroci ," meni Anže.

Gregor mu je včeraj v svojem slogu odgovoril in privolil v dobrodelni dvoboj. Kaj je povedal, preverite v spodnjem videu. Anže je za zurnal24.si povedal, da bo udeležbo potril in da si že izbira trenerja, ki ga bo pripravil na dvoboj. 

Komentarjev 2
  • pacioti 16:11 12.avgust 2022.

    A je benčkova menjala fanta,na IG veselo objavla še z starim,ali jih je več?

  • Ender3 15:17 12.avgust 2022.

    Tale Čeglaj bi po anketah premagal še Borčija, tako je ne/priljubljen, da dela škodo vsem narcisiodnim manijakom.

Sorodne novice