Magazin > VIP
14675 ogledov

Ta znani Slovenec Čeglaja izzval na dvoboj

Hajdi in Anže Anže Petkovšek Hajdi in Anže
Izzval je trojico, za katero ve, da z njim ne bo šla v ring, pravi junak šova Poroka na prvi pogled.

Kot je znano, je Gregor Čeglaj svoje monologe iz varne Amerike končal z najavo dobrodelnega dogodka, ki ga po vsej verjetnosti ne bo. V ring je povabil svojega naslednika Blaža Kričeja Režka, partnerja od Katarine Benček, ene od žrtev njegovega blatenja po Instagramu, in Janija Jugovica, za katerega bi lahko rekli, da je bila glavna zvezda njegovih objav, s katerimi je želel vplivnežem, ki so se obrnili proti njemu, dati lekcijo.

Kaj je Čeglaj povedal o Benčkovi in Jugovicu, si lahko preberete TUKAJ. 

Se je pa našel korenjak, ki meni, da si še ene lekcije zasluži tudi nekdanji Poptevejev sanjski moški in bi zato z njim z veseljem skočil v ring. Anže Žerovec, znan iz šova Poroka na prvi pogled, je Čeglaja javno pozval na dvoboj. "Najlažje je ocenjevati ženske in biti pameten na Instagramu. A imaš jajca, da greš z mano v ring?" je povedal na Instagramu, za naš medij pa razložil, da ga je zmotila tako drama, ki jo je v teh dneh Čeglaj sprožil na naši sceni, kot tudi ocenjevanje žensk v oddaji Pera Martića. "Ljudem lahko poveš svoje mnenje, ni pa potrebe po tem, da si tako konkreten in razlagaš, s kom si spal in ostale podrobnosti. To me je najbolj zmotilo. Sledijo mu tudi otroci ..."

Čeglaj je po oddaji z Martićem izgubil veliko denarja. Koliko, boste izvedeli na tej povezavi.

Se mu je Gregor že oglasil? "Označili smo ga v objavah, a ni bilo odziva," nam je še zaupal Anže, ki je prepričan, da je Čeglaj Janija, Blaža in Marka izzval le zato, ker dobro ve, da se nihče od omenjenih z njim ne bo hotel pomeriti. "Ne bo upal priti iz Amerike. Če pa bo ... Jaz se njega ne bojim, on se me je pa verjetno ustrašil," je še dodal.

Zamere Gregor goji tudi do POP TV. 

Komentarjev 3
  • Qwrmn123 11:35 04.avgust 2022.

    Glavni urednik strani Žurnal s svojimi bednimi poceni članki, vsak dan znova dujwzhez, da je človek brez vsake vsebine. Pravega gosta, ki bo imel kaj pametnega za povedat na tej strani še nismo videli in ga ne bomo. Dejan Steinbuch ...prikaži več ti kradeš ljudem življenjsko energijo s to svojo tretjerazredno primitivno stranjo. Žal Čeglaju ne vos nikoli segel do pet.

  • Qwrmn123 11:32 04.avgust 2022.

    Urednik te strani Dejan Steinbuch vedno znova dokazuje, da je človek brez vsake vsebine, ki si ne more privoščiti pametnega gosta na svoji rumeni strani. Čeglaju ne seže do pet!

  • Dusan12 11:30 04.avgust 2022.

    Jerca Legan se je končno znebila debila M. Cvikla. V jeseni bo tip sodeloval kot svetovalec v oddaji Ljubezen na prvi pogled na POP tv razkriva necenzurirano si