Magazin > VIP
72244 ogledov

Takole se je Teja ponorčevala iz Čeglajevih trditev

Teja Jugovic Instagram
Nad napade s humorjem.

teja jugovic | Avtor:
Zakonca Jugovic sta bila glavna tarča monologov, ki jih je Gregor Čeglaj, nekdanji sanjski moški POP TV, objavljal na Instagramu.

Teja se mu je zamerila, ker je kritizirala njegovo javno ocenjevanje žensk, Jani pa, ker je Peru Martiću, voditelju sporne oddajeposlal sporočilo, da se mu je zdela oddaja zabavna in da se strinja, javno pa je Čeglaja kritiziral. 

Ker sta po Gregorjevem mnenju prispevala k uničenju njegove kariere v Sloveniji, sta jih skupila v njegovih objavah, v katerih je med drugim dejal, da Teja, ki zagovarja naravno lepoto, hodi na liposukcije. 

Še prej je podvomil v število njenih sledilcev na Instagramu. 

Teje so se njegove obtožbe dotaknile. "Sm mogla mal predelat oz. še vedno predelujem. Pa ne vseh teh banalnih vrtčevskih zadev, ampak sebe. Zakaj se me je vse skupi tako dotaknilo, zakaj sem za sekundo podvomila v življenje. Zakaj, kljub temu, da vem kdo sem in kako delujem, čutim potrebo po dokazovanju. Sama sm oseba, ki vse povem. Kar imam na srcu imam na jeziku. In to me večkrat tepe, ampak stoično sprejemam posledice in se z njimi soočam. Tako kot zdaj. Vedno delujem v dobri veri in z najboljšimi nameni in mislim, da mi je prav zato tako težko. Ravno zato ker zaupam v življenje. In zato mi je težko, ker imam občutek da me je tokrat pustil na cedilu. Ampak me ni. Že večkrat mi je dokazal, da se dobre stvari dogajajo dobrim ljudem in da mu lahko zaupam. Samo čas je potreben in čas bo pokazal vse. In zato mi je tako težko, ker sem človek trenutka. Takoj in zdaj. Hvala življenje še za eno lekcijo," je Teja pred kratkim zapisala na Instagramu.

Naša vplivnica se Čegaljevim napadom že lahko smeji. Objavila je video poznega zajtrka s prijateljico, v katerem se je pošalila: "To so ogromne porcije. Bom kar termin za liposukcijo ... A tudi ti rabiš? To sam vzamejo injekcijo in ti posesajo. Tako da: Imam to!"
 

 
Komentarjev 4
 • Vasilij Vasquez 23:44 05.avgust 2022.

  Lol kva je zjahana 😄 in v cem je problem. A more bit baba kao vsem vsec?

 • Ender3 13:30 05.avgust 2022.

  Čeglajeva odesejada se nadaljuje. Hvala portalu in avtorju za vsebine ne vredne branja in publicitete.

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 12:58 05.avgust 2022.

  Sploh ne vem zakaj se narcisoidnemu Čeglaju namenja toliko pozornosti, publicitete. Kaj ni ravni to kar so on želi?