Magazin > VIP
15257 ogledov

Celine Dion: Njenih zdravstvenih težav še ni konec, to pravi zdravnik

celine dion Profimedia
Kanadska pevka Celine Dion bi morala novembra v Las Vegasu predstaviti novi šov, a je koncerte odpovedala.

Celine Dion je novembra sporočila, da je njeno srce strto, saj mora zaradi zdravstvenih težav prestaviti koncerte v Las Vegasu. "Pri Celine so se pojavili hudi in vztrajni mišični krči, zaradi katerih ne more nastopati,“ je sporočila njena ekipa.

Njeno stanje se še vedno ni izboljšalo. "Kar se z njo dogaja, je žalostno, ni pa resno," je povedala njena sestra Claudette

Portal Hello se je pogovarjal z dvema zdravnikoma, ki sta naštela možne vzroke za pevkine težave. "Ponavadi ni razloga za preplah. Krči nastanejo iz različnih razlogov, zaradi česar je težko ugotoviti pravo težavo," pravi dr. Giuseppe Aragona.

1. Stres
"Ko smo v stresu, telo proizvaja kortizon, hormon, ki lahko povzroči krče," pravi dr. Ahmed El Muntasar.

2. Pomanjkanje natrija in kalija

"Eden od razlogov je lahko tudi pomanjkanje elektrolitov. Težave z natrijem in kalijem lahko skupaj z dehidracijo povzročijo krče."

3. Pretirana telovadba

"Pri aktivnih ljudeh se s telovadbo povečujejo mišice, njihova elastičnost pa ostane na enaki ravni. Če se ne raztezate, lahko dobite krče."

4. Bolezen ščitnice ali multipla skleroza

"Krče pa lahko povzročijo tudi bolezen ščitnice ali multipla skleroza. Če so krči redni, je priporočljivo obiskati zdravnika."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.