Magazin > VIP
71005 ogledov

Celine Dion "se komaj premika", časi turnej so zanjo verjetno mimo ...

celine dion
Celine Dion je odpovedala svetovno turnejo.

Celine Dion je odpovedala celotno svetovno turnejo. Kanadčanka je decembra lani razkrila, da trpi za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti (sindrom Moersch-Woltman).

Za bolezen je značilna togost mišic trupa in udov ter povečana občutljivost na dražljaje, kot so hrup, dotik in čustvena stiska, kar lahko sproži mišične krče. Bolezen je neozdravljiva, vendar je mogoče njene posledice zmanjšati. 

Radaronline poroča, da so se njeni simptomi poslabšali in da se pevka verjetno nikoli več ne bo vrnila na odre. "Iskreno povedano, komaj se še premika," je mediju zaupal vir. "Je v velikih bolečinah. Ima najboljšo zdravniško ekipo, ki jo lahko kupi denar, a stvari niso videti dobro. Njena bolezen je neozdravljiva. In ne glede na to, kako trdo je delala s temi zdravniki in terapevti, ji preprosto ne gre na bolje," je še dodal.

Celine, ki naj bi tehtala le še nekaj več kot 40 kilogramov, je sicer svojim oboževalcem obljubila, da se bo borila in da komaj čaka, da jih spet vidi. 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:47 25.junij 2023.

    Od kar je vdova gre pri njej na slabše. Fizično in očitno tudi psihično. Kar se je po smrti moža pojavljala v javnosti je bilo njeno obnašanje čudno in čudaško.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 09:24 25.junij 2023.

    Kolikor se jaz spomnim je zelo slabo ravnala s svojim telesom, ki ga je vedno bolj stradala kot hranila. To pa so posledice.