Magazin > VIP
6446 ogledov

Celine Dion: Tako je trpel njen mož

celine dion Profimedias
Pevka prvič spregovorila o večletnem trpljenju moža.

Celine Dion je ljubljenega moža Renéja Angélila izgubila leta 2016. Kot je že večkrat povedala, je bil René, s katerim ima tri sinove, edini moški, ki ga je ljubila.

Zvezdnica je sedaj prvič spregovorila o večletnem trpljenju moža, ki je umrl zaradi raka. "Mož kar tri leta ni srknil vode ali okusil hrane. Hranili smo ga po cevki," je Dionova povedala za oddajo The Project in dodala, da si je v teh treh letih želela le, da bi njen 26 let starejši mož živel v miru. "Želela sem si, da bi sproščen, brez skrbi. Doživel je manjši srčni infarkt, bilo je tako hitro, da ničesar ni občutil. Pomislila sem, da je končno osvobojen bolečin."

49-letnica je spregovorila tudi o njunem odnosu. "One je bil edini moški, ki sem ga videla. Edini moški, ki sem ga ljubila, in edini moški, ki sem ga poljubila.“

René je bil tudi njen menedžer. On je bil tisti, ki jo je prepričal, da je začela peti v angleščini, kar je pomenilo start njene svetovne kariere. 

Celine je moža prvič videla, ko ji je bilo rosnih 12 let. "Takoj sem se zaljubila vanj, a ne v romantičnem smislu. Zaljubila sem se v način, na katerega je ravnal z ljudmi, z mojo družino in z mano.“ Celinina mama je ljubezni sprva nasprotovala. Kljub temu sta se poročila, ko je bilo pevki 26 let.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.