Magazin > VIP
129 ogledov

Čepinovi izražajo podporo

Aleš Čepin Mediaspeed.net
Nekdanji mož Urške Čepin pravi, da je zgrožen nad njenimi posnetki, pevec Rok Ferengja in transdiva Salome pa jo podpirata.

Rok Ferengja | Avtor: Facebook Facebook
"Zgrožen sem, no. Zgrožen. Zgrožen. Ne bom nič drugega rekel. Nič nisem vedel," je za spletni portal Slovenskenovice.si dejal Aleš Čepin, ki je stalno ponavljal: "Ne vem, kaj naj še drugega rečem, kot da sem zgrožen." Urškinega nekdanjega moža smo za komentar želeli prositi tudi mi, a se na naše klice že od včerajšnjega popoldneva ne odziva.

Salome | Avtor: Facebook Facebook

Znanci jo tolažijo

A vsi niso tako zgroženi kot Čepin. Mnogi prijatelji in znanci Urško podpirajo in ji na Facebooku pišejo tolažilne besede. Med njimi sta tudi pevec skupine Rock'n'band, Rok Ferengja in transdiva Salome. Prvi je Urškin zapis "Življenje nima več smisla ..." komentiral takole: "Bolje te masaže..itd..kot da se ljudje streljajo in pobijajo.. Sej počneš čist norm.stvari." Salome pa je na svojem profilu objavila obširno razlago, zakaj podpira Urškino početje: "Mislim, da to, kaj Urška Č. dela ni nič tazga, huje bi bilo, če bi kradla v Hoferju. Punca se je znašla v tem kriznem času in seksa za evre./ ... / Jaz tega ne obsojam, izbrala je najstarejši poklic!"

Čepinova je včeraj sicer zanikala, da je na videoposnetkih, ki jih je objavil Pozareport, ona, nam pa je povedala: "Jaz se tega dogodka ne spomnim, nekdo mi je to podtaknil in mi dal nekaj v pijačo."

Komentarjev 19
  • Žurnalček 16:21 22.april 2012.

    A si ti kakšen pastir v Triglavskem pogorju , k si tko kriterij zgubu, ejga!

  • Genius 14:04 22.april 2012.

    kaj dela Urška, ampak takšni ljudje niso kompetentni, da bi z videospoti reklamirali zakon o pokojninski reformi, poleg tega bo zanimivo spremljati, kdo od naših vrlih politkov je hodil k njej?! Da je bil med njimi tudi predsednik ene od ...prikaži več bivših vlad je dejstvo, samo vprašanje še je, kateri ... no, zame ne, vem, kdo je imel "probleme" z bivšo ženo in ima danes razmerje z eno od poslank, ni pa to edini znani politik, ki se je udeleževal "masaž" pri Urški. Najbrž nekateri slabo spijo zadnje dni, predvsem tisti na levi strani, ki so Urško ponucali tudi za reklamo o pokojninski reformi.

  • anicaanica 23:06 21.april 2012.

    se popolnoma strinjam, salome je zadrogirana vsak dan tko, da tud njej ni pomoči