Magazin > VIP
123 ogledov

Cetinski oboževalke spravil v pižame

Tony Cetinski
1/4
Arhiv Radia Center
Radio Center je v okviru promocije novega albuma Tonyja Cetinskega v ljubljanskem Dvornem baru pripravil nepozabno zabavo v pižamah s priljubljenim hrvaškim pevcem.

Polona Požgan, Sašo Papp, Štefko Bratkovič in petdeset najzvestejših oboževalk je uživalo v neverjetno sproščeni družbi Tonyja Cetinskega. Tony se je na zabavi v pižamah po nekaj izjavah novinarjem z veseljem pomešal med oboževalke. Večina se je čudila nad Tonyjevo dostopnostjo, dobro voljo, sproščenostjo in navihanostjo. Večer je zaznamovala pristna pozitivna energija, Tony je s svojimi obožavalkami celo zaplesal prilubljeni ples Gangnam style, vrhunec dogodka pa sta pomenila izbora za Miss pižame in najboljšo izvajalko Tonyjevih pesmi. Komisija v sestavi Polona, Tony, Sašo in Štefko je imela veliko dela, na koncu pa je izbrala zmagovalki, ki sta prejeli vstopnici za vse Tonyjeve koncerte v Sloveniji v obdobju enega leta. "Nor večer," se je ob koncu večera nasmihal zvezdnik. "Super ekipa, super energija. Popolno."

"Tonyja smo do zdaj poznali predvsem preko njegovih pesmi, ki jih redno predvajamo na našem radiu," so dodali voditelji jutranjega programa na Radiu Center. "Do zdaj smo se nekajkrat srečali in izmenjali besedo, dve. No, po tem večeru je tudi nas popolnoma navdušil in prevzel. Verjamemo, da so uživale tudi naše poslušalke, ki so imele fantastično priložnost spoznati svojega idola. Užival pa je zagotovo tudi Tony, ki je bil ta večer obdan res z najboljšo možno publiko, najboljšimi poslušalci."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.