Magazin > VIP
62 ogledov

Charlène poskuša utišati zlobne jezike

charlene albert EPA
Charlène, žena monaškega kneza Alberta, je v intervjuju za Vanity Fair spregovorila o svojem zakonu, za katerega se že vse od poroke govori, da je v krizi.

"Zaupam v najino ljubezen: knez Albert je moj mož, a obenem je že od nekdaj tudi moj najboljši prijatelj. Pomagal mi je premagati ovire, ki so se mi zdele nepremagljive," je povedala 36-letnica, ki je v javnosti pogosto videti brezvoljna, kar vedno znova podžiga govorice, da ima zakonske težave.

Nazadnje je lepotička veliko prahu dvignila s fotografijami, na katerih objema nekega moškega. Šlo naj bi za anglikanskega duhovnika, s katerim pa se ni zabavala sama, saj naj bi bili na večerji tudi njegovega žena in še nekaj članov cerkvene skupnosti.

Začelo se je z domnevnim begom

Govorice o krizi pa so se začele že pred poroko. Francoski mediji so poročali, da naj bi si Charlène tik pred svatbo premislila in poskušala zbežati iz Monte Carla. "Takrat sem bila v palači in polno zaposlena z zadnjimi pripravami. Ko so mi povedali, kaj poročajo mediji, sem se smejala. Le kam naj bi poskušala zbežati? Še na Luni bi me našli," je razložila svetlolaska, a priznala, da so bili to za vse vpletene zelo težki trenutki.

Charlène se z govoricami zdaj ne obremenjuje več. Z Albertom proste trenutke, ki jih zaradi natrpanih urnikov ni veliko, najraje preživljata skupaj. "Sama hodiva plavat, si ogledava kakšen DVD ali pa greva na pico," je svoj idealni zmenek z možem opisala princesa, ki očitno ni tako nesrečna, kot se v javnosti velikokrat zdi.

Komentarjev 2
  • kapibara 10:38 17.marec 2014.

    Ne, se neznajo....samo tako govorijo, ker morajo...

  • maresem 10:19 17.marec 2014.

    Kaj se znajo ene trole pretvarjat... bolano.