Magazin > VIP
42 ogledov

Charlene se je izognila poljubu

Charlene Wittstock Reuters
Fotografi naj bi Charlene in Alberta prosili za fotografijo poljuba. Dobili so le neromantičen poljub na lice.

Monaška kneginja Charlene je za revijo Bunte povedala, da je bila na svojem poročnem potovanju v Južni Afriki presrečna, četudi je zdaj državljanka Monaka. Žal pa obstaja le peščica fotografij, na kateri je Charlene videti zares srečna. Pa čeprav so se fotografi trudili, da bi ju predstavili v romantični luči. Kot poročajo, so Alberta in Charlene prosili za fotografijo poljuba in ko se je Albert sklonil k ženi, naj bi mu ta nastavila lice.

Njeni slabi volji so verjetno botrovale tudi govorice, da v zakon ni šla prostovoljno, ampak so jo s pogodbo prisilili. Po rojstvu otroka se bo lahko ločila, so še poročali mediji.

Kakorkoli že, nekatere govorice zadnjih dni so se izkazale za resnične. Na primer namigovanja, da Albert ni spal pri svoji mladi ženi. Michael Wittstock, Charlenin oče, je razložil, zakaj. "Albert je prespal v Hiltonu, ker se je Mednarodni olimpijski komite naslednji dan sestal že ob 7. uri zjutraj," je povedal Wittstock in dodal, da je nad južnoafriškimi mediji zelo razočaran. Zgodbice, ki so jih objavljali, je označil za škandalozne. "Južnoafričani bi morali Charlene podpirati, ne pa širiti govoric," se je še razburil princesin oče.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.