Magazin > VIP
7584 ogledov

Charlene: "Za masko kneginje ni več človeka"

princesa charlene
Je tudi Charlene doletelo to prekletstvo?

V 13. stoletju je monaški princ Rainier I. ugrabil in posilil kmečko dekle, ki naj bi ga za kazen preklelo. A ne le njega, temveč tudi vse njegove potomce. "Nihče od Grimaldijev ne bo okusil prave sreče v ljubezni," naj bi bile besede, s katerimi je ženska nad rodbino priklicala večno nesrečo. Kot kaže, uspešno.

O tem prekletstvu govori tudi dokumentarni film o kneginji Charlene 'Monacos unglückliche Fürstin', ki jo je posnel ZDF. Strokovnjakinja za kronane glave, Eva Maria Moosmüller je v filmu povedala: "Mračna zgodba. Vse Grimaldijeve dame so ali ločene ali so se od partnerjev razšle ali pa so nesrečno poročene."

Da bi ugotovila, kako močno se je Charlene spremenila, odkar je ob Albertu, je filmarka Anna Kauth odpotovala v njeno nekdanjo domovino Južnoafriško republiko. "Bila je sproščena. Tipično južnoafriško dekle. Brez vsakršnih skrbi. Razveseljevale so jo že majhne reči," je o nekdanji plavalki povedala njena prijateljica Jo-Ann. 

Zdi se, da te Charlene ni več. Lani je več mesecev preživela v Južnoafriški republiki, po vrnitvi pa je odpotovala v Švico, kjer so jo zdravili zaradi hude izčrpanosti. Njena vrnitev v Monako pa nikogar ni zares pomirila. "To je maska kneginje, pod katero pa ni več človeka, ki bi ga lahko prepoznal," pravi Eva Maria Moosmüller.

Nekateri za govorice, da je Albertov zakon v krizi, krivijo tudi komunikacijo dvora. Urednik tabloida Bunte Stefan Blatt je izpostavil, da je Charlene ves čas poudarjala le to, da pogreša otroka. O možu ni govorila ...

Več o prekletstvu in tragedijah, ki so doletele družino Grimaldi, si lahko preberete TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.