Magazin > VIP
38 ogledov

Charlenin oče spregovoril

Charlene Wittstock, Mike Wittstock EPA
Po namigovanjih, da je Charlene Wittstock hotela pred poroko z monaškim princem Albertom pobegniti kar trikrat, se je zdaj oglasil njen oče in pojasnil, kaj se je v resnici dogajalo.

Charlene, ki se je konec tedna poročila s princem Albertom, ni nameravala pobegniti, pravi njen oče Mike Wittstock. Razložil je, da je novopečena kneginja odšla v Pariz, kjer je s svojo mamo nakupovala klobuke in čevlje. "Zelo sem bil presenečen, ko sem slišal govorice, da je stisnila rep med noge in poskušala zbežati iz Monaka. To je smešno," je povedal gospod Wittstock in dodal, da je njegova hči pred poroko žarela od sreče. "Edina razlaga za nastanek teh govoric bi bila, da sta Charlene in njena mama tega dne odleteli v Pariz, kjer sta nakupili še zadnje stvari za poroko. To je bilo edinkrat, da je bila v bližini letališča, in še takrat se je vrnila v enem dnevu."

Poskušala pobegniti ali ne?
Charlenin oče se je oglasil po tem, ko so se v javnosti vse pogosteje začela pojavljati namigovanja, da je 33-letna kneginja kar trikat poskušala pobegniti pred bodočim možem. Najbolj ga je presenetilo pisanje francoskega časopisa L'Express, v katerem so pisali, da si je kupila enosmerno vozovnico do Južne Afrike, a jo je na letališču v Nici na željo palače zadržala francoska policija.

Če gre verjeti pisanju omenjenega časopisa, je nekdanja olimpijska plavalka poskušala zbežati zato, ker je izvedela, da je Albert morda spočel še tretjega nezakonskega otroka. A prinčev odvetnik Thierry Lacoste zatrjuje, da "ni nobenega novega nezakonskega otroka". Kaj je res, bosta pokazala čas in test očetovstva, ki ga od Alberta zahteva ena od njegovih nekdanjih ljubimk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.