Magazin > VIP
74 ogledov

"Charlene poskušala trikrat pobegniti"

Albert, Charlene Wittstock, poroka, Monako EPA
Charlene Wittstock naj bi pred knezom poskušala pobegniti kar trikrat.

Kneginja Charlene naj bi po pisanju Daily Maila, ki povzema francoski časnik Le Journal du Dimanche, v Južno Afriko poskušala pobegniti kar trikrat.

Prvič v začetku maja, ko je v Parizu pomerjala poročno obleko. Takrat naj bi si zatočišče poskušala poiskati v južnoafriški ambasadi. Drugi pobeg naj bi poskušala izvesti med dirko formule ena v Monaku. Nazadnje pa pred malo več kot enim tednom. Policija je celo potrdila, da so ji takrat odvzeli potni list in jo zadržali na letališču. Več virov naj bi potrdilo, da sta Albert in Charlene na koncu le dosegla dogovor, ki je rešil poroko.

V dogovoru, če sta ga res sklenila, je Albert od Charlene po vsej verjetnosti zahteval naslednika, saj njegova dva priznana nezakonska otroka nimata pravic do prestola. Viri še pravijo, da bo ena večjih nalog, ki jih bo morala Charlene prestati, podpiranje moža med afero, ki ga čaka. Kajti vsaj ena od njegovih nekdanjih ljubimk naj bi od njega zahtevala test očetovstva. Govori se celo, da je ena od teh žensk Nicole Coste, s katero ima Albert sina. Sunday Times pa poroča o dveh ženskah, ki naj bi ju oplodil Albert, ena od njih menda prihaja iz Nemčije.

Komentarjev 1
  • Taja 12:29 04.julij 2011.

    Princ Albert očitno ne ve, da obstajajo kondomi