Magazin > VIP
57 ogledov

Policija potrdila, da so Charlene vzeli potni list!

Albert, Charlene Wittstock Reuters
Govoricam iz Monaka ni videti konca.

Mediji poročajo, da naj bi predstavnik policije potrdil, da so Charlene Wittstock pretekli teden na letališču odvzeli potni list, v katerem je bila enosmerna vozovnica za Južno Afriko. Po incidentu naj bi Albert pobral svojo nevesto, vidno jezen na vse nastale govorice. Incident naj bi potrdil policist iz Monaka, ki se je s primerom ukvarjal pozneje.

Bežala zaradi nezakonskega otroka, pravijo

Charlene naj bi izvedela, da je Albert imel afero z žensko, ki je sedaj noseča. Dober znanec princa, televizijski komentator Stéphane Bern, je za dnevnik Le Parisien izjavil: "Čisto možno je, da je neka ženska s knezom noseča. Na hitro pač ne moremo izvesti testa očetovstva."

Da naj bi Albert, ki je dva nezakonska otroka priznal, Charlene prevaral, se govori že več tednov, piše nemški Bild. Tudi o tretjem nezakonskem otroku je govora že dalj časa. Princ teh govoric ni nikoli demantiral. Izjavil je, da je za govorice slišal in "da se bodo nanje odzvali, ko bo čas".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.