Magazin > VIP
30 ogledov

Charlene bežala zaradi ljubice?

Albert, Charlene Wittstock Reuters
Razlog za Charlenin domnevni beg iz Monaka naj bi bila Albertova nezvestoba.

Jutri naj bi Monako po skoraj 30 letih dobil novo kneginjo, a veselje ob prihajajočem velikem dogodku je vedno manjše. Monačani in tudi svet ne mahajajo z rdeče-belimi zastavicami, ampak raje opletajo z jeziki.

O poroki se včeraj ni veliko poročalo, saj je bila glavna tema časopisov, kot sta Le Figaro in Times, domnevni beg Charlene Wittstock iz Monaka. Francoski L'Express je namreč objavil informacijo, da si je lepotica kupila enosmerno vozovnico za Južnoafriško republiko in da jo je policija na zahtevo dvora ustavila na letališču. Charlene je "k pameti" spravil šele pogovor z znanci, ki živijo v Monaku in jim zelo zaupa. Zdaj je znan tudi razlog za njen beg. Albert naj bi imel ljubimko. Dvor je govorice takoj demantiral, Bild pa poroča, da naj bi španska kraljeva družina odpovedala prihod na poroko.

Govorice za Monako lahko usodne

Po smrti Grace Kelly in kneza Rainierja je začel bleščeči imidž Monaka bledeti. Vedno glasnejša so namreč namigovanja o mafijski poslih v igralnicah in nečistih metodah tamkajšnjih bank. Poroka naj bi svet odvrnila od govoric.

Načrte pa jim je prekrižal L'Express. Kraljevi odvetniki so od časnika zahtevali dokaze za trditve, ki pa jih niso dobili, saj medij virov ne sme izdati. Tudi tožbo proti L'Express naj bi Monako že umaknil.

Sicer pa so Charlene in Alberta včeraj ujeli v pristanišču, kjer sta z roko v roki opazovala, kako se Jean-Michel Jarre pripravlja na koncert.

Komentarjev 1