Magazin > VIP
28 ogledov

Charlie Sheen ne jemlje več zdravil!

charlie sheen Profimedias
Igralec Charlie Sheen, ki ima virus HIV, je v intervjuju povedal, da se je odpovedal zdravilom, ki so mu jih predpisali v ZDA.

V intervjuju z voditeljem Dr. Ozom je Sheen priznal, da ne jemlje več protivirusnih zdravil, ki so mu jih predpisali v ZDA in za katere mora vsak mesec odšteti 4000 evrov. Povedal je, da je stavil na znanje nekega mehiškega zdravnika, ki je zanj pripravil posebno mešanico zdravil. "Tvegam svoje življenje? Seveda. Pa kaj? Mrtev sem se rodil. S tem delom se ne obremenjujem,“ je izjavil Sheen.

Da bi zvezdnika prepričal, si je zdravnik Dr. Chachoua celo vbrizgal njegovo okuženo kri. "To je bilo res nenavadno, a če si ogledam svoje življenje … Lahko bi rekel, da je bila čisto običajna sreda,“ se je pošalil igralec.

Rezultat tega eksperimenta pa na žalost ni bil prav nič smešen. Sheenovi krvni testi so bili namreč mnogi slabši. Igralec, ki išče zdravilo, ki bi ga pozdravilo, pravi, da mehiškega koktajla ne jemlje več in da bo kmalu spet začel ubogati ameriške zdravnike.

Sheen je sicer drastično spremenil svoj življenjski stil. Vsako jutro teče, drog in alkohola ne uživa več. "Verjamem, da bom iz te situacije lahko naredil nekaj dobrega,“ pravi Sheen.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.