Magazin > VIP
59 ogledov

Charlieja peče vest

Charlie Sheen Žurnal24 main
Ekipa, ki sodeluje pri snemanju serije Dva moža in pol, je ostala brez plač, ker so zaradi Sheenovih škandalov ustavili produkcijo.

Charlie Sheen s svojimi škandali ne škodi le sebi, ampak tudi ekipi, ki je odvisna od njegovega razpoloženja in počutja. Gre za ljudi, ki sodelujejo pri snemanju serije Dva moža in pol. Zaradi Sheenovih divjih zabav in slabega duševnega stanja so namreč ostali brez dela plač, saj so morali za dva tedna ustaviti snemanje.

Sheena je očitno zaradi tega zapekla vest, saj je ponudil, da bo vsem iz lastnega žepa nakazal tretjino plač, a le, če bosta televizijska mreža CBS in produkcijska hiša Warner Bros poravnali preostali dve tretjini. Pri Warner Bros so se komentarja vzdržali, CBS pa je sporočil, da jih še nihče ni pozval, naj med premorom izplačajo honorarje oziroma plače.

Medtem pa je igralčev odvetnik sporočil, da se Sheen počuti že mnogo bolje in da se bo v naslednjih dveh tednih zagotovo vrnil na snemanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.