Magazin > VIP
4235 ogledov

Cindy Crawford in Kaia: Odnos med njima trenutno ni najboljši

cindy crawford
Je kriv Luca Sabbat?

Kaia Gerber, hčerka Cindy Crawford, ki si je v svetu mode že ustvarila ime, si želi več svobode, kar gre njeni mami v nos. Na počitnice je raje kot z družino odpotovala s prijateljicami in izbrala si je fanta, ki njeni mami menda ni najbolj po godu. 

Da se najstniki počasi oddaljujejo od svojih staršev, ni nič nenavadnega in tudi Cindy se bo morala sprijazniti z dejstvom, da življenja svoje hčerke ne bo več mogla dolgo nadzorovati. Nekdanja manekenka je sicer poudarila, da hčerko pri vsem podpira in da ji bo vedno stala ob strani, še zlasti pri karieri. Cindyjine izkušnje so zlata vredne in Kaii bo verjetno prihranjena marsikatera slaba izkušnja, če bo poslušala svojo mamo.

Luca Sabbat | Avtor: Profimedia Profimedia


Zagotovo pa 16-letnici ni do maminih nasvetov, kadar se pogovor vrti okoli njenega ljubezenskega življenja. Kaia naj bi se trenutno dobivala s pet let starejšim »influencerjem«, manekenom in igralcem Lucom Sabbatom. Mladenič uživa v življenju, je zelo sproščen in izzivalen. Z imidžem »podlega fanta« z lahkoto osvaja mlada ženska srca in ravno to Cindy verjetno skrbi. Luco so namreč kmalu zatem, ko se je po New Yorku sprehajal s Kaio, ujeli v družbi igralke Zoey Deutch ... 

kaia gerber Magazin Hčerka Cindy Crawford pokazala svoj pravi obraz in šokirala
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.