Magazin > VIP
92 ogledov

Danica: "Ne vem, kako se zabavajo temnolaske"

danica lovenjak Facebook
Danica Lovenjak pravi, da je po duši blondinka.

"Novo leto, novi začetki ... Moj modni oblikovalec Rocco Argentini me je prepričal za drastično spremembo," je Danica na Facebooku, takoj po skoku v novo leto, zapisala ob fotografiji, na kateri ima temne lase.

Kot se je izkazalo, pa Danica le ni imela toliko poguma za tako drastično spremembo. "Gre za lasuljo. Bila sem pri modnem oblikovalcu Roccu Argentinijiu, ki me že lep čas prepričuje, naj si pobarvam lase. Prepričan je namreč, da bi mi temnejši lepše pristajali. Pa sva preizkusila," je za Žurnal24 povedala Danica, a takoj dodala, da ostaja blondinka. "V redu sem se počutila, čeprav sem po duši blondinka. Od rojstva sem svetlolaska, zato bi se težko privadila na drugo barvo.”

Na vprašanje, ali meni, da se blondike bolj zabavati od temnolask, pa Danica odgovarja: "Ne bi rekla, da to drži. Vse je odvisno od energije vsakega posameznika. Lahko si črn ali blond … Ni pomembno. Sicer pa ne bi vedela, kako se temnolaske zabavajo.”

Danica se vsekako zna. Tako je bilo na njenem rojstnodnevnem žuru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.