Magazin > VIP
2701 ogledov

Darilo, ki je znano Slovenko spravilo v jok

lepa afna
1/4
Instagram
Verjetno najbolj znana slovenska vplivnica – Lepa afna – je včeraj praznovala 30 let!

Lei Filipovič alias Lepi afni je uspelo. Na Instagramu ji sledi več kot 109 tisoč ljudi, na YouTubu pa več kot 58 tisoč. Njeno ime je pri nas že znana blagovna znamka, s katero Lea dobro služi. "Ne bom komentirala, koliko denarja imam na računu. Lahko rečem, da sem si  z Youtubom, Instagramom in vsem, kar počnem, šolsko kolekcijo, notesniki ..., omogočila, s svojimi rokami in idejami, lepo življenje. V smislu, da si lahko kupim stvari, ki so mi všeč, da ne gledam, ko grem v trgovino po hrano ali neke te tedenske stvari, koliko stanejo. Lahko si privoščim fine počitnice in lepe materialne stvari. Iz tega vidika bi rekla, da ta domneva drži. A bogastvo je relativno, zame so bogati ljudje Elon Musk, Bill Gates, Oprah Winfrey. Jaz pa dejansko si želim in moram delat. Ne morem si privoščiti, da bi rekla, da mi ni treba več delati do konca življenja, ker sem dovolj zaslužila," je pred časom odkrito povedala Lea, ki svojo srečo rada deli tudi z drugimi.

Lepa Afna Magazin Znana Slovenka: Fant doma čistil, ona zahakljala drugega

Tako je nekaj „afnastih“ šolskih potrebščin pred časom poslala v Afriko in tamkajšnji otroci so bili darila zelo veseli.
Lei so poslali več fotografij, ki so našo vplivnico globoko ganile. "Neustavljivo jokam, najlepše predrojstnodnevno darilo,“ je pokomentirala posnetke srečnih otroških obrazov.
Lepa Afna Magazin Ko se jim boste naslednjič smejali, se spomnite, koliko zasluži ta naša vplivnica

Lea je včeraj praznovala 30 let. "Draga 20-ta! Hvala za lasten biznis, za nove prijatelje, iskreno samozavest, spoznanja kot so kako močna in pogumna sem v resnici! Hvala za vsa potovanja, zaradi katerih sem se zaljubila v naš planet. Hvala za vse lepo in tudi tisto manj lepo! Danes nazdravljam na vse, kar je bilo lepega, jutri nazdravim vsemu, kar sledi,“ je dan pred okroglim jubilejem zapisala na družbenem omrežju, kjer je tudi poudarila, da je ponosna na to, „kaj in kdo postaja“ ter hvaležna za svoje življenje in ljudi, s katerimi ga deli. Zahvalila se je tudi svojim oboževalcem, ki ji mnogokrat polepšajo dan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Marca bomo na Žurnalu24.si v sklopu projekta »Mesec za ženske« posebno pozornost namenili ženskam, njihovi vlogi v družbi, spregovorile bodo ženske pomembne za našo družbo in okolje, ženske športnice, delavke, mamice, gospodinje, sestre, pijateljice ... razpisali se bomo tudi o številnih nasvetih prav za nežnejši spol.

 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:20 17.marec 2021.

    Neumnost ljudi je brezmejna!!!