Magazin > VIP
53989 ogledov

Znana Slovenka: Fant doma čistil, ona zahakljala drugega

Lepa Afna Instagram
Zaiskrilo se je na smučišču …

Lepa Afna ali Lea Filipovič je naša najbolj uspešna spletna vplivnica, ki sovje življenje na spletu s sledilci deli že vrsto let. Trenutno uživa na smučanju, saj ima njena družina brunarico na enem izmed smučišč. 

Lea je te dni s sledilci delila prikupno zgodbo, na koncu katere je priznala, da se je "kar malo zaljubila". Povedala je, da se je eno dopoldne na smučišče odpravila sama, saj se je njen fant odločil, da bo pospravljal po koči. Težave pa so se pojavile, ko ji na smučišču ni uspelo ujeti sidra, saj to za njo ponavadi naredi fant. Kot je povedala Lea je to opazil prijazni gospod, ki ji je ponudil ne le, da se z njim pelje na sidru, temveč tudi inštrukcije. Rekel ji je namreč, da ne sme biti odvisna od fanta, poleg lovljenja sidra, pa jo je učil tudi smučarskih zavojev. Povedala je, da mu je uro in pol igrala ženo, gospod pa jo je pospremil celo do koče. "On se je zaljubil, jaz pa tudi malo," je v smehu priznala Lea, ki pravi, da je vsega kriva njena nova smučarska oprema ter da njen dragi ni bil prav nič ljubosumen. 

Lea je to zimo družinski vikend na snežni idili dobro izkoristila, zaradi česar je imela tudi težave s policijo, saj jo je nekdo prijavil. Več o tem si preberite TUKAJ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

 

Komentarjev 2
  • luka65 14:22 23.marec 2021.

    Lena balkanđija dela vse, samo da ne bi nič delala! Ko bo ostarela, pa na javno socialo!

  • Avatar pantani
    pantani 07:10 14.marec 2021.

    Kretenski članek, kretenskega novinarja/ke!!!

Sorodne novice